nazad na vrh

SNS danas od 18h organizuje sajam zadržavanja posla u državnim firmama

Nedavno je sajam zadržavanja posla održan i u Novom Sadu

BEOGRAD, 19. april 2019, (Njuz) – Srpska napredna stranka pozvala je danas sve građane zaposlene u državnim firmama da dođu u Beograd na sajam zadržavanja posla.

Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora SNS-a, saopštio je da će se sajam održati ispred Narodne skupštine sa početkom od 18 časova i istakao da je interesovanje ljudi za zadržavanje radnog mesta veliko.

– Pozivam sve građane Srbije, koji su zaposleni u državnim firmama, da dođu danas, da se jave kako bismo ih evidentirali i da na taj način zadrže svoje radno mesto. Procedura zaista nije komplikovana, dovoljno je samo da se jave ljudima koji su zaduženi za njihove karijere i koji su im preporučili dolazak na sajam i to je sve – objasnio je Glišić.

-Interesovanje za sajam jeste ogromno, ali neka građani ne brinu o tome da li će njihov dolazak biti zabeležen. Iako očekujemo veliki broj ljudi, upisaćemo svakog čoveka i sigurno nećemo prevideti nijedan dolazak, odnosno izostanak. Želeo bih da istaknem da prisustvo sajmu nije obavezno, ali je preporučljivo jer svi znamo kako je danas teško doći do posla i zadržati ga – rekao je predsednik Izvršnog odbora SNS-a.

Glišić je dodao da će čak i predsednik Vučić doći na sajam jer, kao i svi koji budu prisutni, želi da zadrži svoj posao.

Soko Sokolović