nazad na vrh

Srbija za napad na Hrvatsku spremila četiri divizije najsavremenijih vulina

Model "vul-in JUL99" je testiran godinama

BEOGRAD, 4. septembar 2016, (Njuz) – Vojska Republike Srbije se za potencijalne vojne sukobe sa susednom Hrvatskom opremila sa četiri divizije najsavremenijih vulina proizvedenih u Srbiji, saznaje Njuz u krugovima bliskim vojsci.

Pored toga, biće korišćeni tenkovi i avioni bazirani na vulinskoj inteligenciji.

– Vojnici neće prezati ni od čega i biće spremni na svaku akciju ukoliko im komandanti kažu da se bore za Aleksandra Vučića. Model “vul-in JUL99“ predstavlja prvog kiborga ove vrste u regionu, već je testiran u tajnim misijama na Kosovu, a programiran je da napada Hrvate, Albance, Bosance i Bojana Pajtića. Zadaci se, naravno, precizno definišu pre svake akcije – navodi sagovornik Njuza koji je insistirao na anonimnosti.

Mašine bazirane na vulinskoj inteligenciji su, sa druge strane, iako će biti korišćene u sukobima, još uvek u eksperimentalnoj fazi.

– Avioni, tenkovi i specijalni vodeni topovi ove vrste nisu mnogo pametni, pa ćemo ih koristiti uglavnom kao kamikaze. Sa vodenim topovima za sada imamo poseban problem jer iz nepoznatog razloga otkazuju poslušnost u borbama i orijentišu svoje akcije na studente. Očigledno je u pitanju nekakav takozvani “bag“ u sistemu, čiji uzrok još nismo uspeli da utvrdimo – objašnjava nam sagovornik iz vrha vojske.

Prema njegovim rečima, sa kiborzima takođe postoji manji problem jer se ponekad “rastrče svuda po terenu“, a ponekad hoće i da promene stranu, ali se u vojsci očekuje da ovi manji problemi uskoro budu rešeni.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Sve, sve al osnovni problem nikako da se prevazidje: ovaj ratni model odlično funkcioniše iz pozadine, a na liniju fronta jedino može da gura druge!

  • Beše li to onaj model TARGET…Čačkao mečku dok su drugi plaćali za to kurčenje,celih 78 dana srpskog Vijetnama…Ne sme on da napadne ni Idea samoposlugu!!!

 2. Koliko se secam, model vul-in-jul99 je samo retoricki bio protiv ostalih, ali je sve akcije usmeravao protiv Srba. Mislim da su konstruktori previse koristili tehnologiju bumeranga…

 3. Ma mnogo je to. Jedan je i te kako dovoljan.
  Samo treba ga ubaciti u Hr. vladu (sabor) kao ( trojanskog) Konja.

  • A, ne može samo jednog, nikako. Njih ima najmanje trojica koji deluju kao celina. Nikako ne razdvajati, postaju dezorjentisani i opasni po okolinu

 4. Ovaj tip kiborga kao i tip Mali Vuk izgleda da imaju bag u osnovnom kodu, verovatno jos od adolescentskih dana. Na bojnom polju imaju tendenciju da se goje do + 50kg. Tako da su upotrebljivi jedino u srskoj virutielnoj realnosti. Imaju tendenciju da budu apslolutno verni vodji, dok isti ne bude ranjen. Onda ga pojedu.

 5. Рвацки чпијун, примећен на “ЊУЗ-у”, одава воине тајне! ДРНЧ, ППК, РББ, ВУ-ЛИН (вучићев усранко-луд и наоружан), сад сам сконтао о коме је песма “Аrmed & Dangerous” (Anthrax). Да пошаљемо 100 вулина на линију, 200 би их одма Дз (дезертирало), али свака част вучићу који је издржао 2 дана у Сарајеву и контаминирањем ровова зауставио продор армије БиХ!

  • Прим. прев.: извештај Алексе Жуњића, средство за чишћење цеви, против-пожарна канта (кофа), ризи бизи.

 6. Vulin ocigledno odlicno.radi svoj posao cim ga toliko ne volite a sve cemu se amejete su velike stvari i licna hrabrost Vulina. Lako je biti nabedjeni vickasti internet kukavica tesko je biti hrabar i vredan zato i nije cudo sto ga mrzite i sto zalite sto se zuti vise nikada nece vratiti na vlast.

 7. Cetiri divizije SNS botova su vec spremne, “mozgovi” su im sveze proprani, ceka se samo odluka Dragog Velikog Vodje da im se ugradi program VUL-IN, i da konacno dobijemo srbske terminatore.

 8. Treba otvoriti orginal, da se vidi gde je “bag”.

 9. Insistiram na svojoj anonimnosti ali sugerisem da se pripremi i par divizija babica tj. vazduplohova. Da se nadje!

 10. Ovo na slici je prvi model Vulinatora, baziran na babajulijanskom kalendaru..

 11. Takozvani “bag”

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix