Model "vul-in JUL99" je testiran godinama
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

04. sep. 2016

Srbija za napad na Hrvatsku spremila četiri divizije najsavremenijih vulina

BEOGRAD, 4. septembar 2016, (Njuz) – Vojska Republike Srbije se za potencijalne vojne sukobe sa susednom Hrvatskom opremila sa četiri divizije najsavremenijih vulina proizvedenih u Srbiji, saznaje Njuz u krugovima bliskim vojsci.

Pored toga, biće korišćeni tenkovi i avioni bazirani na vulinskoj inteligenciji.

– Vojnici neće prezati ni od čega i biće spremni na svaku akciju ukoliko im komandanti kažu da se bore za Aleksandra Vučića. Model „vul-in JUL99“ predstavlja prvog kiborga ove vrste u regionu, već je testiran u tajnim misijama na Kosovu, a programiran je da napada Hrvate, Albance, Bosance i Bojana Pajtića. Zadaci se, naravno, precizno definišu pre svake akcije – navodi sagovornik Njuza koji je insistirao na anonimnosti.

Mašine bazirane na vulinskoj inteligenciji su, sa druge strane, iako će biti korišćene u sukobima, još uvek u eksperimentalnoj fazi.

– Avioni, tenkovi i specijalni vodeni topovi ove vrste nisu mnogo pametni, pa ćemo ih koristiti uglavnom kao kamikaze. Sa vodenim topovima za sada imamo poseban problem jer iz nepoznatog razloga otkazuju poslušnost u borbama i orijentišu svoje akcije na studente. Očigledno je u pitanju nekakav takozvani „bag“ u sistemu, čiji uzrok još nismo uspeli da utvrdimo – objašnjava nam sagovornik iz vrha vojske.

Prema njegovim rečima, sa kiborzima takođe postoji manji problem jer se ponekad „rastrče svuda po terenu“, a ponekad hoće i da promene stranu, ali se u vojsci očekuje da ovi manji problemi uskoro budu rešeni.

Nenad Milosavljević

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Sve, sve al osnovni problem nikako da se prevazidje: ovaj ratni model odlično funkcioniše iz pozadine, a na liniju fronta jedino može da gura druge!

  1. voya montoya kaže:

   Beše li to onaj model TARGET…Čačkao mečku dok su drugi plaćali za to kurčenje,celih 78 dana srpskog Vijetnama…Ne sme on da napadne ni Idea samoposlugu!!!

 2. Bane A kaže:

  Koliko se secam, model vul-in-jul99 je samo retoricki bio protiv ostalih, ali je sve akcije usmeravao protiv Srba. Mislim da su konstruktori previse koristili tehnologiju bumeranga…

 3. Strani Placenik kaže:

  Ma mnogo je to. Jedan je i te kako dovoljan.
  Samo treba ga ubaciti u Hr. vladu (sabor) kao ( trojanskog) Konja.

  1. Sale kaže:

   A, ne može samo jednog, nikako. Njih ima najmanje trojica koji deluju kao celina. Nikako ne razdvajati, postaju dezorjentisani i opasni po okolinu

 4. peric kaže:

  Ovaj tip kiborga kao i tip Mali Vuk izgleda da imaju bag u osnovnom kodu, verovatno jos od adolescentskih dana. Na bojnom polju imaju tendenciju da se goje do + 50kg. Tako da su upotrebljivi jedino u srskoj virutielnoj realnosti. Imaju tendenciju da budu apslolutno verni vodji, dok isti ne bude ranjen. Onda ga pojedu.

 5. Баш Рђа kaže:

  Рвацки чпијун, примећен на “ЊУЗ-у”, одава воине тајне! ДРНЧ, ППК, РББ, ВУ-ЛИН (вучићев усранко-луд и наоружан), сад сам сконтао о коме је песма “Аrmed & Dangerous” (Anthrax). Да пошаљемо 100 вулина на линију, 200 би их одма Дз (дезертирало), али свака част вучићу који је издржао 2 дана у Сарајеву и контаминирањем ровова зауставио продор армије БиХ!

  1. Баш Рђа kaže:

   Прим. прев.: извештај Алексе Жуњића, средство за чишћење цеви, против-пожарна канта (кофа), ризи бизи.

 6. Storno kaže:

  Vulin ocigledno odlicno.radi svoj posao cim ga toliko ne volite a sve cemu se amejete su velike stvari i licna hrabrost Vulina. Lako je biti nabedjeni vickasti internet kukavica tesko je biti hrabar i vredan zato i nije cudo sto ga mrzite i sto zalite sto se zuti vise nikada nece vratiti na vlast.

  1. das Ich kaže:

   Covece??? Storniraj se ili paljba na Blic.

 7. scoby kaže:

  Cetiri divizije SNS botova su vec spremne, “mozgovi” su im sveze proprani, ceka se samo odluka Dragog Velikog Vodje da im se ugradi program VUL-IN, i da konacno dobijemo srbske terminatore.

 8. Sasa kaže:

  Treba otvoriti orginal, da se vidi gde je “bag”.

 9. Ime (obavezno) kaže:

  Insistiram na svojoj anonimnosti ali sugerisem da se pripremi i par divizija babica tj. vazduplohova. Da se nadje!

 10. Ministar kaže:

  Ovo na slici je prvi model Vulinatora, baziran na babajulijanskom kalendaru..

 11. mixon kaže:

  Takozvani “bag”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *