U "Putevima Srbije" nisu očekivali toliko puteva
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

04. dec. 2017

Srpske putare iznenadili putevi

CELA SRBIJA, 4. decembar 2017, (Njuz) – Radnici Puteva Srbije bili su prilično iznenađeni kada su juče, tokom čišćenja snega po Srbiji, nailazili na sve više i više puteva koje nisu tu očekivali, saznaje Njuz.

Direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak kaže kako su tokom jučerašnjeg dana na puteve po Srbiji poslali desetak grtalica, ali da se ispostavilo da im za taj posao treba mnogo više vozila jer i puteva ima znatno više nego što su ih očekivali.

– Kada smo krenuli sa čišćenjem snega, iznenadilo nas je koliko tu ima posla. Taman očistimo jednu ulicu, mislimo – gotovo je, a onda naiđemo na raskrsnicu, pa teraj dalje u sledeću ulicu i tako u beskraj. Vozači grtalica su se vraćali nazad vidno iscrpljeni i bez zaliha soli. Moram priznati da nas je broj puteva za ovo doba godine prilično iznenadio – požalio se Drobnjak i dodao kako je tome verovatno doprinela i istorijska gradnja novih deonica, što je sve zasluga sadašnje vlasti na čelu sa Vučićem.

– Srećom pa sneg nije mnogo napadao tako da je već danas na nekim mestima počeo da se topi ili da nestaje usled kretanja vozila po njemu čime smo počeli da otkrivamo nove rute. Prema našoj mapi, u Srbiji postoji tridesetak puteva, tako da, ako ih još ima po zabačenijim mestima, apelujemo na meštane tih krajeva da nam ih prijave, kako bismo te puteljke u narednih nekoliko godina identifikovali, a potom eventualno i ubacili u novu mapu – objasnio je direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak.

Kako nezvanično saznajemo, Drobnjak je već uputilo apel Ministarstvu saobraćaja da broj puteva u Srbiji smanji minimum za pola, kako bi svako čišćenje snega ubuduće moglo da se, već posle sat-dva, proglasi uspešnim.

Miroslav Vujović
Uroš Nedeljković

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Pa sad da verujem vama i ovom napisu, ili putarima, koji pre par dana izjaviše da su potpuno spremni !?

 2. Jan kaže:

  Čitam u današnjim vestima da će ove zime sneg u Beogradu čistiti svi Beograđani , osim oko 3.000 ljudi koji sneg neće čistiti .

  1. milan (nisam odavde) kaže:

   Ne, u vesti se kaže da će, tamo negde na dan izbora, u Beograd da navrati veći broj ljudi, da ,,kobojagi” čiste sneg!

 3. zivorad stankovic kaže:

  Ciome se vi bavite LJUDI!?

 4. TR kaže:

  Jedan od jačih u poslednje vreme! :D

 5. voya montoya kaže:

  Ne mogu da evidentiraju sve puteve,ove sa proritetom prvog reda vidjamo na TV-ju…Broj kilometara puteva, sustize broj bespravnih objekata ,u inace ( P )ravnoj drzavici…

 6. voya montoya kaže:

  Da li su i grtalice domace proizvodnje,poput vucnog voza,sa danasnje naslovne stranice Politike…???

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *