Srpski navijači smatraju da nije fer, ni u duhu sporta, da Slovenci prisvajaju medalje koje su osvojili Srbi
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

18. sep. 2017

Srpski navijači traže da se Slovenija pošalje na doping kontrolu da bi se utvrdio broj Srba u timu

BEOGRAD, 18.septembar 2017, (Njuz) – Navijači košarkaške reprezentacije Srbije zatražili su danas od FIBA da se svi slovenački košarkaši upute na doping kontrolu kako bi se utvrdio tačan broj Srba u njihovom timu. Prema rečima navijača ukoliko se utvrdi da su Srbi u većini Slovencima treba oduzeti trofej i dodeliti ga Srbiji.

– Videli ste i sami koliko Slovenaca ima prezime na “ić”. Niko ne može da me ubedi da su Dragić, Dončić, Nikolić ili Murić slovenačka prezimena. Neophodno je da se svi igrači Slovenije pošalju na doping kontrolu i da se konačno utvrdi da li je ta reprezentacija sastavljena od Srba ili Slovenaca. Ako su Srbi u većini onda nema dileme, mi smo šampioni, a ne oni – istakao je Predrag Đurović iz Beograda, jedan od navijača koji se obratio FIBA.

Miloš Trifunović, navijač iz Kladova, ubeđen je da su Slovenci na nedozvoljen način postali prvaci Evrope.

– Nije fer, a nije ni u duhu sporta, da Slovenci prisvajaju medalje koje su osvojili Srbi. Pa videli ste i sami da njihovi košarkaši znaju srpski, da pokazuju 3 prsta kada daju trojku, a o prezimenima na “ić” da ne govorim. Treba da budu pošteni i prema sebi, a i prema drugima i da priznaju da je prvak Evrope ekipa srpskih košarkaša – objasnio je ovaj Kladovčanin.
Trifunović kaže da je jedino sporan Entoni Rendolf.

-Za njega nemamo pouzdane dokaze da je poreklom iz Srbije, pošto mu se prezime završava na -olf, što je klasičan slovenački sufiks – rekao je on.

 

Soko Sokolović

 1. Ja sam kaže:

  A sta da su srpski Srbi pobedili i da je Sale morao ne samo da primi aninu ruku , vec i da se izljubi sa njom?

 2. scoby kaže:

  To nije doping kontrola, nego kontrola pravoslavnih srbskih krvnih zrnaca, za sta su seseljoidi svih boja, pravi eksperti…

 3. Malo mnogo kaže:

  Kao što neki Beograđanu kriju svoje seljačko poreklo tako i neki košarkaši kriju svoje srpsko poreklo.Koliko se god trudili i jedni i drugi mentalitet ih pre ili kasnije uvek oda.

 4. voya montoya kaže:

  Ic,ic jojooojjo…!!! kao sto Minimax nekada rece: Ustanem ja,ustase Svi…I da citiram: Ic,ic,jojoojo…!!!

  P.S. Sportski analiticari Prva Vrata Desno!!!! Pa lopta je okrugla za razliku od Zemlje i Drzave…ravna Zemlja a i Drzava poravnata,radi navodnjavanja…

 5. Mizantropikus kaže:

  Srbin je samome sebi najgori neprijatelj dobiva potpuno novo značenje

 6. Алокин kaže:

  Јес, па да нам пребрендују Ракију.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *