njuz-autor

AUTOR: Dejan Nikolic

11. jan. 2016

Stiven Sigal će igrati naslovnu ulogu u filmu o Timotiju Bajfordu i njegovoj borbi za srpsko državljanstvo

BEOGRAD, 11. januar 2016, (Njuz) – Na izuzetno posećenoj konferenciji za štampu, ministar kulture i informisanja Ivan Tasovac, najavio je veliki filmski projekat o životu i radu Timotija Džona Bajforda sa posebnim osvrtom na njegovu višedecenijsku borbu da dobije srpsko državljanstvo.

– Ovo je veoma važan projekat za nas jer je Bajford zadužio cele generacije koje su odrastale uz njegove programe. Sama činjenica da do pred sam kraj života nije dobio srpski pasoš je za nas neverovatna i radosni smo što će njegovu borbu na filmskom platnu predstaviti jedan drugi veliki srpski umetnik, Stiven Sigal – stoji u saopštenju koje je ministar Tasovac u tišini podelio okupljenim novinarima.

Kako saznajemo iz krugova bliskih gradonačelniku, sam Siniša Mali je predložio da glavnu ulogu tumači ova holivudska zvezda srpskog porekla.

– Kao i Bajford, i Sigal je našao svoju novu domovinu u Srbiji i vrlo dobro razume kroz šta je sve Timoti prolazio tokom tog procesa. Jedva čekam da vidim kako će Sigal da ponese tu ulogu, posebno u onom delu kada se Bajford potukao sa ninđama unajmljenim od strane Borisa Tadića – rekao je Mali.

Sigal nije bio dostupan za izjavu ali nam je njegov glasnogovornik poslao poruku da je “ponosan što će igrati tako velikog čoveka koji je zadužio generacije aboridžina i tibetanskih boraca za prirodu protiv zlih korporacija i odmetnutih agenata CIA-e”.

Dejan Nikolić

 1. Рубљов kaže:

  Једва чекам да видим сцену када сигал глумећи Тимотија поносно прима свој први чек од пензије и части поштара…(Ако је филмска екипа буде имала техничких могућности, нека поштар буде из “Невена” и то искористити као флешбек који нас враћа у прошлост, али тад ће нам требати други глумац који ће да глуми младог стивена сигала да би овај глумио младог Тимоти Бајфорда…

 2. strani placenik kaže:

  Pitam se pitam se Da li ce i Sigalu biti smanjena plata?
  Ne bih znao reci da li ce i Sigalu biti smanjena plata!
  Ih ta nemojte kasti phhhhhhhhhh…….

 3. Ime (obavezno) kaže:

  Bravo Dejane!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *