njuz-autor

AUTOR: Bojan Ljubenovic

22. nov. 2013

Stiven Sigal snima rimejk svog filma iz januara 2013. godine

Sigal se nada da će mlađe generacije dobro prihvatiti ovaj film

HOLIVUD, 22. novembar 2013, (Njuz) – Poznati američki glumac i režiser Stiven Sigal počeo je u Holivudu snimanje rimejka svog filma „Osveta ili smrt“ iz januara 2013. godine, saopštila je njegova producentska kuća.

Očekuje se da novi istoimeni film, u kome će Sigal takođe igrati glavnu ulogu, premijerno bude prikazan u januaru 2014. godine.

– Mislim da je sazrelo vreme da još jednom ispričamo neponovljivu priču o policajcu kome ruska mafija ubija trudnu suprugu, posle čega on kreće u nemilosrdnu osvetu – kaže Sigal – Svesni smo da će biti veoma teško nadmašiti verziju iz 2013. godine, ali srećom imamo mnogo iskustva sa snimanjem rimejkova. Možda je sad pravi trenutak da otkrijem da je film „Osveta ili smrt“ iz 2013. godine u stvari rimejk filma „Osveta do smrti“ iz 2012. godine – rekao je Sigal.

Sigal je dodao da mu se scenario za novi film dopao na prvo čitanje.

– Scenario je takav da kao je uloga za mene pisana. Odmah sam se prepoznao u liku glavnog junaka, koji mi je delovao blisko i poznato. Mislim da ću se lako prilagoditi njegovom karakteru – rekao je Sigal.

Sigal je dodao da nema strah od toga kako će nove generacije prihvatiti rimejk filma iz 2013. godine, jer se radi o večnoj borbi između američkih policajaca i ruske mafije koju njegovu fanovi odlično razumeju.

Kao i prethodna Sigalova ostvarenja, gledaoci u Srbiji će njegov novi film moći da vide na svim domaćim televizijama u svim mogućim terminima.

Bojan Ljubenović

 1. scoby kaže:

  Ma kakav Glogovac, da izvine cak Noris, ovo je pravi lik za ulogu cica draze. To bi obezbedilo siguran plasman Bajicevog remek dela na probirljivo zapadno trziste.

  1. iva kaže:

   Mislim da je Van Dam nedavno dokazao da bi bio bolji sa onom Volvo reklamom. Tako i Draza – jedna noga u Engleskoj, druga u Nemackoj, a jaja u procepu.

 2. Chuck N. kaže:

  Ljudi vrh ste….
  Nakon je8enog dana ovakav humor mi razgali dusu…..

 3. Misantropicus kaže:

  Kad ce da se uhvati uloge gradonacelnika Beograda?

 4. Miki kaže:

  Nije to ništa. Čak Noris upravo snima rimejk svog filma iz 2015.

 5. Tagore kaže:

  Ovaj Steven Frederic Seagal mnogo jede leskovački pasulj iz albanskog Tetova, zbog čega i celi Mičigan čuva balkanske čari i mirise.

  Pupasti tupavko hoće da nas rimejkuje, a još nije naučio da se u Srbiji za užinu jedu škampi, krabe i jastozi kao predjela u našim seljačkim slojevima vladajuće klase.

 6. Арса kaže:

  У документарцу о снимању филма, главни глумац ће изјавити како је прављење филма било тешко али забавно, како је режисер захтеван али феноменалан, а надасве да је атмосфера на снимању била предивна.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *