njuz-autor

AUTOR: urednistvo

05. apr. 2012

Sudija Apelacionog suda član navijačke grupe na Fejsbuku


Sudija smatra da njegova navijačka pripadnost nije mogla da utiče na presudu

BEOGRAD, 5. april 2012, (Njuz) – Sudija Apelacionog suda Gojko Šišić, koji je pre tri meseca smanjio kaznu dvojici navijača, član je navijačke grupe „Belgrejd NAJdrti bojsi” na Fejsbuku, saznaje Njuz.

Ovaj sudija veoma je aktivan na Fejsbuku i član je navijačke grupe kojoj je dvojici pripadnika Apelacioni sud prepolovio kazne za pravljenje nereda i nanošenja teških telesnih povreda gostima na jednom beogradskom splavu.

Šišić nije želeo da daje izjavu za medije povodom svoje navijčke pripadnosti i samo je prokomentarisao da ne vidi kako bi to moglo da utiče na njegovu sudsku praksu.

– Ovo je prvi zabeležen slučaj da je javno dostupna navijačka pripadnost nekog nosioca pravosudne funkcije – kaže Gradimir Pravdić sa Instituta za fejsbuk grupe iz Sremske Kamenice.

Najnoviji primer nije prvi put da je sudija Šišić lajkovao kontroverzne fan stranici na ovoj društvenoj mreži. Pored lajkovanja fan stranice Svetlane Ražnatović, ovaj sudija je pre nekoliko meseci postao i član grupe “Sloboda za Cecu!”. Na ovoj stranici on je okačio nekoliko Cecinih pesama, a nakon što je poznata pevačica izašla iz kućnog pritvora, ostavio je komentar “Čekamo Ušće!”.

Da su pripadnici pravosudnih organa sve aktivniji na društvenim mrežama, potvrđuje i primer jednog sudije Prvog opštinskog suda, koji je pod pseudonimom postao član Fejsbuk grupe “Sloboda za Srbina Miladina Kovačevića”.

Bane Grković

Inspiracija: Sudija meča Partizan-Vojvodina član navijačke frupe “Grobari Čokot”

 1. Милан kaže:

  Само за редакцију.
  Првог основног суда, општински судови више не постоје.

 2. Knajz Milos kaže:

  hahah fenomenalno! Za cecu najjace :D

 3. Ikebana kaže:

  Ima li u toj Sremskoj Kamenici Institut lečenje gluposti, lopovluka, javašluka, isl…?

  1. celtic kaže:

   To se liječi kod kuće….

 4. celtic kaže:

  Pravda za sve institute u Kamenici!

 5. drLaki kaže:

  Cuo sam za tu navijacku grupu.Oni su uzdanica kluba Velje Ilica “Alcohol United”.

 6. ivana kaže:

  Zasto su svi ovi renomirani instituti u Kamenici? :D Nama iz komsiluka je vec neprijatno sto nam se toliki strucnjaci okupljaju i uzimaju nas za reprezentativne uzorke

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *