njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

18. maj. 2013

Sve spremno za otkazivanje koncerta Depeche Mode

Za potrebe otkazivanja koncerta u Beograd stiglo 20 šlepera / FOTO: Goran Sivački

BEOGRAD, 18. maj 2013, (Njuz) – Pripreme za otkazivanje dugo očekivanog beogradskog koncerta benda Depeche Mode na samom su kraju, saznaje Njuz.

Od ranih jutarnjih sati radnici punom parom rasklapaju binu, odnose svu opremu i rade sve što je neophodno da drugo otkazivanje koncerta poznatog britanskog sastava ostane upamćeno kao spektakl.

Za potrebe otkazivanja u Beograd je stiglo ukupno 20 šlepera u koje će biti spakovana oprema, kao i četiri autobusa za više od sto članova ekipe koji vredno rade na otkazivanju nastupa. Bina širine 50 i dubine 24 metra je skoro kompletno razmontirana, dok je u bekstejdžu ostalo još samo dve od ukupno 11 prostorija.

Očekuje se da ovoga puta razlog za otkazivanje neće biti bolest pevača Dejva Gana, međutim članovi benda još uvek ne žele da otkrivaju na koji način će razočarati brojne fanove.

– Veoma smo uzbuđeni pred novo otkazivanje koncerta u Beogradu. Iako nam to nije prvi put jako nam je žao, čak možda i više nego pre četiri godine. Uskoro ćemo objaviti zbog čega smo sada otkazali koncert i verujem da će to biti prijatno iznenađenje za sve koji nas vole – izjavio je Endi Flečer, jedan od članova benda.

Flečer je dodao da je bend dao sve od sebe da do koncerta ne dođe, mada je malo nedostajalo da se ipak održi zbog „okolnosti koje su izvan njihove kontrole“, i poručio je obožavaocima da ne brinu jer se već radi na novom terminu koncerta.

– Ne znam tačno kada ćemo opet zakazati koncert, sve zavisi od toga koliko će nam vremena trebati da ga ponovo otkažemo – poručio je Flečer.

Soko Sokolović

 1. Ja sam kaže:

  Jedva cekam deseto, jubilarno, otkazivanje.

 2. Miloje kaže:

  Zanima me,odakle su D.M. saznali kako funkcioniše srpski zdravstveni sistem?

 3. Владан kaže:

  Велика група има право на такве ставри. Зар не?

 4. Bokas kaže:

  Zamalo da ga otkazu zbog tehnickih problema nastalih tokom koncerta..
  a kako su dosli da odrade posao mogli su i otkazat..

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *