nazad na vrh

Tadić najavio kandidaturu za počasnog predsednika Srbije

Tadić je već dobio podršku u vidu tapšanja po ramenu svih članova odbora stranke

BEOGRAD, 26. novembar 2012, (Njuz) – Počasni predsednik Demokratske stranke Boris Tadić podneo je svoju kandidaturu za počasnog predsednika Srbije, saznaje Njuz.

Tadić je u svojoj kandidaturi najavio da će u počasnoj kampanji nastojati da objasni građanima Srbije na koji način će zamišljati da vlada zemljom u narednom mandatu.

– Bilo bi lepo da zemlja na sve načine, i stvarno i počasno, konačno izađe iz krize, i ja ću se na sve načine truditi da razmišljam o tome ako mi građani ukažu tu čast da me izaberu na ovu, neki bi čak rekli, bitnu funkciju – izjavio je Tadić u svojoj iznenadnoj najavi kandidature na skupštini DS.

Tadić je za svoju kandidaturu već prikupio tapšanja po ramenu skoro svih članova glavnog odbora, javljaju izvori bliski Demokratskoj stranci.

– Ovo je bio jedan od uslova koji je počasni predsednik Tadić postavio da bi mu uopšte bilo dozvoljeno da bude počasni predsednik stranke. Iskreno, ne znam koliko ta funkcija ima nekog značaja – tvrdi jedan od odbornika DS-a.

Kako saznaje Njuz, na počasnim predsedničkim izborima glavni protivkandidat Borisa Tadića biće naš cenjeni pisac Vuk Drašković.

Viktor Marković

 1. Выборы, выборы,
  Кандидаты пидоры!

 2. Почаствовани смо!

 3. Vuk i Boris? Više bih volio da ih vidim u Celebrity Deathmatchu na MTV-u. Ionako su nam svi lideri kao od plastelina, pa ne bismo puno potrošili na efekte u ovo doba krize.

 4. a zato onaj zuti dim…kako mi ne pade na pamet…pocasna paljba bre…sve se pusi:-)

 5. Najbolja idelja , treba i Djilu da kandiduje .
  Bolje da oba budu pocasni nego pravi .

 6. A kome ce se pocasno izvinjavati?

 7. Predsednik DS-a (Draganova Stranka), gospodin Djilas, i svi novoizabrani, anonimni, potpredsednici, stace iza kandidature Borisa Belog za pocasnog predsednika preostatka Srbije (i bez Beograda).
  Ukoliko se na ovo mesto izabere Vuk, koji je uz Danino odobrenje sisao sa balkona Narodnog pozorista, Djilas ce,velikodusno, dodeliti Tadicu pocasnu titulu, pocasnog predsednika pokojne ulice Srpskih vladara, sa sve pokopanim kontejnerima.
  Plus ce dobiti i dve pocasne Plus Bus karte, za njega i dvojnika mu Klunija.

 8. Nije mu to loša ideja, jer na kraju možda ostane samo počasna Srbija.

 9. Ma opet ce ga Dacic ispaliti i za to mesto.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix