nazad na vrh

Tadić: Pregovori sa EU… Uf, čekaj, pa ja nisam više predsednik

Tadić pitao novinare odakle im uopšte njegov telefon?

BEOGRAD, 13. februar 2013, (Njuz) – Bivši predsednik Srbije i Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je da od Nemačke zavisi odluka da li će Srbija u junu dobiti datum za početak pregovora o članstvu u EU, dodavši kako “nije siguran da li njegovo mišljenje ikoga interesuje, budući da on više uopšte nije predsednik zemlje.”

– Članstvo u EU je i dalje neizvesno, ali možda ga i dobijemo… stani malo, zašto ja uopšte pričam o ovome? – upitao se Tadić. -Pa ja nisam više predsednik ni svoje stranke – dodao je on.

Upitan da objasni dalji proces ulaska Srbije u EU, Tadić je naglasio:

– Sve zavisi od izbora u Nemačkoj, jer ako pobedi Merkelova… ali čekaj, zašto ja uopšte pričam o tome? Mislim, pitajte bilo kog drugog građanina koji nema nikakvog uticaja na politički život, dobićete podjednako bitan odgovor – izjavio je Tadić i pitao odakle nam uopšte njegov broj?

Tadić je na kraju intervjua započeo da objašnjava zbog čega je bitno ići prema EU, upitavši iznenada da li će ovaj intervju stvarno negde biti objavljen, kao i ko će to da čita?

Viktor Marković

 1. I svaki sadasnji je buduci bivsi.

  • I? pa to je normalno, ostavljaj i buvaj ostavljen kako bi ih mogao probati sto vise samim tim doci do ONE osobe koju si oduvek zeleo! :)

   Sve najbolje! :)

 2. Jel provalio na kraju da je ustvari on zvao novinare a ne novinari njega?

 3. kao da njegovo mishljenje nije bilo irelevantno i kada je bio pretsednik…

 4. Боки, Боки….где је опет шмугнуо…
  Бокиии, назад у своју почасну кућицу и не гњави пролазнике!

 5. Ne dirajte mi Bokija :)

 6. Mislim da je kao ličnost koja je vršila dužnost predsednika države, ipak merodavan dati odgovor na pitanja koje mu postave novinari!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix