njuz-autor

AUTOR: urednistvo

02. aug. 2019

Taksista ispred aerodroma Morava se žali da jedva krpi kraj s krajem

KRALJEVO, 2. avgust 2019, (Njuz) – Andreja Tomić, taksista koji poslednjih dana stoji ispred aerodroma “Morava”, žali se da ima jako malo posla i da jedva krpi kraj s krajem.

On kaže da je jako bio srećan kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić 28. juna otvorio ovaj aerodrom i da je već početkom jula parkirao svoje vozilo ispred ovog objekta.

– Teško mi je da objasnim ljudima da imam jako malo posla, jer svi moji drugari koji znaju da sam po ceo dan ispred aerodroma veruju da sam pun para. Mnogi mi traže i novac na zajam, pitaju me koliko Nemcima uzimam za vožnju, da li uključujem taksimetar ili u startu odredim cenu, i apsolutno niko od njih mi ne veruje da skoro da nemam ni dinara. Sa nekima više i ne pričam, jer su uvereni da ih lažem – počinje svoju ispovest ovaj taksista. On otkriva da se obradovao kad je prvog dana video da nema nijednog taksi vozila na stanici ispred aerodroma.

-Pomislio sam kako imam sreće, jer će prvi putnici koji slete u Kraljevo, a žele taksi, doći kod mene, ali dani su prolazili i niko mi nije ušao u kola – kaže Andreja i dodaje da bi mu bilo mnogo lakše kada bi neko od zaposlenih na aerodromu mogao da mu pokaže red letova.

-Malo je nezgodno to što mogu da ih pitam samo sredom od 12 do 14 časova, a kad sam došao poslednje srede, baš u to vreme im je pao sistem, pa nisam dobio odgovor – kaže ovaj taksista i napominje da će, ako se kroz nekoliko dana nešto ne promeni, odustati, preseliti se u Beograd i voziti putnike od Prokopa, naravno, ako bude uspeo da ga nađe.

Marko Dražić

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    Pa da je kupio leteći automobil, mogao je da pruža kompletnu uslugu i to bez konkurencije. Ovako će morati još da popričeka za taksi službu!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *