njuz-autor

AUTOR: urednistvo

24. okt. 2019

Taksisti ne mogu da veruju koliko para država baca na Zvezdu i Partizan

BEOGRAD, 24. oktobar 2019, (Njuz) – Brojna beogradska taksi udruženja šokirana su vešću da je država od 2014. do danas fudbalskim i košarkaškim klubovima Crvena zvezda i Partizan dala 4,5 milijarde dinara, saznaje Njuz.

Predsednik Udruženja taksista Srbije Aleksandar Bjelić kaže da je krajnje neodgovorno od države da, pored tolikih problema koji nisu rešeni u ovom društvu, ulaže ovoliko para u dva kluba.

– Da li je moguće da u zemlji u kojoj neke kolege taksisti voze golf dvojku, država ulaže u Zvezdu i Partizan?! Ja razumem da neki ljudi vole sport, ali valjda nam je veći prioritet ovog društva da kad uđete u taksi on miriše na novo, nego da Zvezda ili Partizan nekog pobede u Evropi – pita se Bjelić.

On je nagovestio mogućnost da taksisti ponovo blokiraju grad i da traže da država deo novca koji je u narednom periodu namenila Zvezdi i Partizanu, uloži u njih.

– Blokiraćemo prilaze našim najvećim stadionima i halama, sve dok država ne ispuni naša tri zahteva, a oni su više para za taksiste, više novca za nas i veće subvencije za kupovinu novih taksi vozila – najavljuje Bjelić.

Marko Dražić i Viktor Marković

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    Ako se sve samo svede na faraonove donacije (pomoć), uništavanje konkurencije i štrajkove, kada će građani moći da koriste taxi prevoz?!

  2. voya montoya kaže:

    Transferi lidera taxi udruzenja…uskoro u Blicu, Alo-u i Kuriru,a prenosi tanjug,politika,vecernje novosti…Sedma sila…protivu osme…!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *