nazad na vrh

Terzić najavio da će Zvezda produžiti ugovor sa Vučićevim duhom

BEOGRAD, 21. decembar 2018, (Njuz) – Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio je da će crveno-beli produžiti ugovor Vučićevim duhom.

Prvi čovek Zvezde istakao je da je neophodno da duh predsednika Srbije i dalje lebdi nad Marakanom, ukoliko klub želi da ponovi ovogodišnje uspehe.

– Svaka čast treneru i igračima, ali da nije bilo Vučićevog duha koji je lebdeo nad Marakanom teško da bismo danas pričali o uspešnoj godini. Igrači dolaze i prolaze, za njih uvek možete naći adekvatnu zamenu, ali Vučićev duh je nezamenljiv i moja želja je da on zauvek bude u klubu – rekao je Terzić.

– Videli ste koliko nam je značio u Ligi šampiona. Njegov duh je bio naročito izražen kada smo dali dva gola Liverpulu, upravo je on uticao na Pavkova da skoči kod prvog gola i da šutira kod drugog. Protiv Napolija je pomogao Borjanu da ostane nesavladan, uprkos konstantnim napadima Napolitanaca, a u drugom poluvremenu utakmice sa Parižanima pokrenuo je ekipu, ali čak ni on nije mogao da donese preokret protiv jednog od najboljih evropskih timova – objasnio je Zvezdin direktor.

Terzić je dodao da su mu mnogi zli jezici i kvazistručnjaci prigovarali i zamerali da se previše oslanja na Vučićev duh.

– Ja sam čvrsto verovao da je to jedini pravi put i na kraju se ispostavilo da sam bio u pravu – istakao je on i dodao da je Crvena zvezda odbila nekoliko unosnih ponuda evrpskih velikana, koji su želeli da dovedu Vučićev duh u svoje redove.

Soko Sokolović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Je*i ne vadi! :) :) :)

  2. I vidjena, severnokorejska, slet koreografija,takodje je odisala duhom , vec pomenutog ,i spremnoscu Severa, da sledi vizionarsko duhovito delo, na izgradnji vise nacionalnih st(r )adiona…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix