njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

21. dec. 2018

Terzić najavio da će Zvezda produžiti ugovor sa Vučićevim duhom

BEOGRAD, 21. decembar 2018, (Njuz) – Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio je da će crveno-beli produžiti ugovor Vučićevim duhom.

Prvi čovek Zvezde istakao je da je neophodno da duh predsednika Srbije i dalje lebdi nad Marakanom, ukoliko klub želi da ponovi ovogodišnje uspehe.

– Svaka čast treneru i igračima, ali da nije bilo Vučićevog duha koji je lebdeo nad Marakanom teško da bismo danas pričali o uspešnoj godini. Igrači dolaze i prolaze, za njih uvek možete naći adekvatnu zamenu, ali Vučićev duh je nezamenljiv i moja želja je da on zauvek bude u klubu – rekao je Terzić.

– Videli ste koliko nam je značio u Ligi šampiona. Njegov duh je bio naročito izražen kada smo dali dva gola Liverpulu, upravo je on uticao na Pavkova da skoči kod prvog gola i da šutira kod drugog. Protiv Napolija je pomogao Borjanu da ostane nesavladan, uprkos konstantnim napadima Napolitanaca, a u drugom poluvremenu utakmice sa Parižanima pokrenuo je ekipu, ali čak ni on nije mogao da donese preokret protiv jednog od najboljih evropskih timova – objasnio je Zvezdin direktor.

Terzić je dodao da su mu mnogi zli jezici i kvazistručnjaci prigovarali i zamerali da se previše oslanja na Vučićev duh.

– Ja sam čvrsto verovao da je to jedini pravi put i na kraju se ispostavilo da sam bio u pravu – istakao je on i dodao da je Crvena zvezda odbila nekoliko unosnih ponuda evrpskih velikana, koji su želeli da dovedu Vučićev duh u svoje redove.

Soko Sokolović

  1. Oro kaže:

    Je*i ne vadi! :) :) :)

  2. voya montoya kaže:

    I vidjena, severnokorejska, slet koreografija,takodje je odisala duhom , vec pomenutog ,i spremnoscu Severa, da sledi vizionarsko duhovito delo, na izgradnji vise nacionalnih st(r )adiona…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *