nazad na vrh

Terzić: Osnovni cilj prelaznog roka je da zadržimo Vučića

Terzić spreman da se oprosti od svih igrača, osim od Vučića

BEOGRAD, 28. avgust 2017, (Njuz) – Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, izjavio je danas da je osnovni cilj crveno-belih u ovom prelaznom roku nastavak saradnje sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Prema Terzićevim rečima pregovori sa Vučićem idu u dobrom smeru i on očekuje da će u naredna dva dana biti ozvaničen nastavak saradnje.

-Vučićev doprinos našim rezultatima je nemerljiv i ja sam to apostrofirao odmah nakon plasmana u Ligu Evrope. Što se mene tiče svi iz kluba mogu da odu, bitno je samo da on ostane uz nas i uspesi neće izostati. Veoma sam srećan zbog toga što je on tokom pregovora ispoljio dobru volju i ubeđen sam da ćemo uskoro imati lepe vesti kada je u pitanju saradnja sa predsednikom Srbije – istakao je Terzić.

– Svestan sam da postoji veliko interesovanje našeg večitog rivala za dovođenje Vučića, ali verujem da ćemo uspeti da ga zadržimo, uprkos njihovim stalnim pokušajima da ga privuku. Nadam se da ćemo postići dogovor o dugoročnoj saradnji jer bi nam u tom slučaju još dve banke otpisale dugove – rekao je generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana.

On je na kraju razgovora iskoristio priliku da se zahvali Vučiću zbog spremnosti da ostane uz Zvezdu.

– Hvala mu do neba zbog toga što želi da bude sa nama i zbog toga što je verovao meni kada niko drugi nije. On mi je dao snagu da istrajem na ovoj poziciji i da ne posustanem. Vučić je neko zbog koga sam počeo da navijam za Zvezdu – napomenuo je Terzić.

Soko Sokolović

 1. Jadan Terzić. Ne shvata da ovaj potpisuje sve što se od njega traži, al zato menja i klub i ligu, čim drugačiji vetar dune!

 2. Pekovic i Vucelic su onanisali na Vucica pre Terzica i nije bilo ovakvih vesti

 3. Drzite i Kokeza,i Kokuza…Stize Djuza…Nije srpski ne drzati!!! Nekoga…Ti drzis mene,ja drzim tebe…???

 4. ovo je samo maska da prikrije istinu; njih dvoica su ludo zaljubljeni!

 5. Tasko je, Terzicu!!
  Živeo Vučić!!!
  -uzvikuje 2 000 000 penzionera, tiskujuci se u redu ispred nadzemnog kontejnera, gde red regulisu manojlovic, gurovic, ristovski, lalatovic, Obrečković, ceda, vuk…

  P.S.
  zoran babic u svom direktorskom kabinetu ,,Kodirora Srebije” , umesto slike okacio besiku napunjenu acinim urinom.

 6. Krajnje je vreme da i Terzić i Vučić prestanu da kompromituju Zvezdu i da se ponašaju kao da je njihovo vlasništvo mada je razlog potpuno jasan.Prvi to radi zato što zna da je linija između zatvora i direktora kluba veoma tanka,a drugi se bori za jeftine političke poene preko brojnih navijača.

 7. I da konačno promene ime stadiona u Pali Heroj Sale Mutavi. Ko je uopšte taj Rajko Mitić? Koliko je on kokeza pretukao, koliko Savamala porušio, koliko droge preprodao?

  • Pa Sale je ikona juga a ne severa, na severu je bio niko i nista, na kugu se viori njegova zastava i nose majice… a i zna se za koga je radio tako da bolje da JNA menja ime.
   A sto se tice Vucica, mislim da je tekst lose napravljen jer svi znaju sta grobari rade za SNS i da je zato i namesteno proslo prvenstvo, dobili titulu kao nagradu

 8. Avangardan, cak usudio bih se reci napredan tekst. Pohvala redakciji, idemo brze, jace, bolje…

 9. A pogled mu se gubi negde u daljinu!!
  Kao, da se uhvatio za struk kukuruza,ako me razumete.

 10. Još i krivičnu da skine ide ma ttasrer listu. VUČIć

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix