njuz-autor

AUTOR: urednistvo

11. aug. 2021

Terzić tvrdi da je Zvezda uradila sve da spreči incidente na utakmici sa Dinamom

BEOGRAD, 11. avgust 2021, (Njuz) – Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene, izjavio je danas da je ponosan zbog načina na koji je klub uspeo da spreči potencijalne incidente u meču protiv zagrebačkog Dinama.

Terzić je istakao da je Zvezda učinila sve što je u njenoj moći da na meču protiv hrvatskog šampiona ne dođe do problema.

– Želim da se zahvalim svima koji su deo kluba jer smo zajedničkim snagama doprineli tome da utakmicu protiv Dinama ne pamtimo po incidentima. Svi mi, počev od igrača na terenu, preko trenera i stručnog štaba, pa do nas iz uprave dali smo sve od sebe da taj meč ne obeleže nemili događaji i to je nešto što ne treba istaći – rekao je prvi čovek kluba iz Ljutice Bogdana.

– Moram da istaknem da ovo što smo uradili nije posledica našeg rada u poslednjih sedam ili deset dana, već je do ovakog ishoda dovelo sve što smo radili, ne samo od početka prelaznog roka, već i tokom većeg dela prolećne sezone. Potezi koje smo vukli i strategija koju smo postavili svi mi koji vodimo klub jednostavno nije mogla da da drugačiji rezultat – napomenuo je Terzić.

On je dodao i da Zvezda, za razliku od Partizana, u evropskim takmičenjima nije ispala od Dinama.

Soko Sokolović

  1. 7:1 kaže:

    Naravno da ste učinili sve inače bi vam ovo stavili sedam komada

  2. Milan (nisam odavde) kaže:

    Za zvezdu i njene navijače je uvek loš ishod, kad se šerif umeša!

  3. Kotež kaže:

    Kad igramo sa Dinamom?Pokida ćemo ih …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *