Skrinšot: Youtube
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

05. mar. 2019

Tetka za Vulinom prosula kofu sa 250.000 evra kad je krenuo u vojsku

BEOGRAD, 5. mart 2019, (Njuz) – Tetka supruge ministra odbrane Aleksandra Vulina prosula je juče ujutru za njim kofu sa 250.000 evra kada je krenuo na petnaestodnevnu vojnu obuku.

Tetka, koja inače živi u Kanadi, je to uradila po starom srpskom običaju da bi Vulina pratila sreća dok služi otadžbini.

– Prosipanje evra iz posude za nekim ko ide na put ili da završi neku veliku obavezu znači da mu želimo da sve protekne lako i glatko, da ne “zapinje”, što bi se reklo. Tetka veruje da će ti evri značajno pomoći Aleksandru da u vojsci bude pošteđen maltretiranja kao gušter, da desetari budu dobri prema njemu i da što manje riba WC – objasnio je Njuzu izvor blizak ministru odbrane.

Prema rečima našeg sagovornika, tetka je već jednom prosipala evre za Vulinom kada je kretao da kupi stan.

– To je prošlo prilično dobro, Aleksandra je poslužila sreća i uspeo je nekako da se skući. Ovog puta se nadamo da će uspeti da odoli svim izazovima, da će izdržati marševe, kondicione treninge i činjenicu da u kasarni ne postoji đakuzi – naveo je izvor Njuza.

Nenad Milosavljević

 1. Dzedaj kaže:

  Svaka vam dala, vode iz bokala

 2. Djura kaže:

  Mali je bistrog oka i hitrog koraka!

 3. voya montoya kaže:

  Nadam se da ce ispracaj uskoro biti…!!

 4. Баш Рђа kaže:

  Српска Војска уводи у наоружање борбеног робота под називом В.У.Л.И.Н. М-72 (војник универзални, луд и наоружан). Теледиригован и поуздан за руковаоца, са једноставном меморијом, идеално оруђе за употребу у сукобима ниског интензитета, тзв. False Flag, “прљавим акцијама”. Пре употребе га промућкати, после употребе опрати у ђакузију, са пеном од белог праха, пореклом из Албаније. Неееего бре, јел испраћај у “Хајату”, свратили би неки из Војног синдиката и ратни војни инвалиди, да увеличају славље?

  1. Strani Placenik kaže:

   Ne jednog. Više njih

 5. Vladimir Nikolic kaže:

  Ništa bez tetke, mogla bi ona u vojsku, sigurno je psihički spremnija od Vulina.

 6. voya montoya kaže:

  Pa kad tetka posalje paket,sa napolitankama i kanadskim pivom,bice veselje podeljeno sa drugom iz… spavaone,gen.sa leve strane levaka…

 7. Ana kaže:

  Nek ti vojska lako ide, ko što ovaj evro teče!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *