njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

25. nov. 2013

Tomislav Karadžić izrazio sumnju u regularnost Zvezdinih saopštenja

Karadžić uveren da je Zvezdino saopštenje neregularno

BEOGRAD, 25. novembar 2013, (Njuz) – Nakon saopštenja koje je Zvezda izdala posle spornih sudijskih odluka na meču Voždovca i Partizana u kojem se navodi da je “domaća liga lakrdija što je potvrdila sudijska krađa na toj utakmici”, i u kom se predsednik FSS poziva da napusti funkciju oglasio se i Tomislav Karadžić koji je izrazio sumnju u regularnost saopštenja kluba iz Ljutice Bogdana.

Karadžić je u izjavi za Njuz istakao da je niz sumnjivih optužbi koje su crveno–beli izrekli na na njegov račun opravdano doveo u sumnju njegovu regularnost.

– Saopštenja su sastavni deo fudbalske igre, ali ne znam da li ovo što je napisala Zvezda uopšte može da se nazove saopštenjem. Od prve rečenice Zvezda je i meni i savezu jasno stavila do znanja da nemamo šta da tražimo. Iznenađen sam i izjavom predsednika FK Crvena zvezda Dragana Džajića, jer sam verovao da on, za razliku od mnogih, ne zna šta je saopštenje – rekao je Karadžić.

– Ovakvo saopštenje ne vodi ničemu i kada se pojavi u javnosti postavlja se pitanje čemu sve to i da li u Srbiji ima smisla uopšte ima smisla baviti se njihovim pisanjem. Mislim da je cela Srbija mogla da vidi koliko sam ja oštećen ovakvim istupom Zvezde, a samim tim i svi ostali koji imaju ambicije da stanje u fudbalu ostane ovakvo kakvo trenutno jeste – izjavio je predsednik FSS-a.

Karadžić je rezignirano dodao da je saopštenje crveno–belih sramno i da se se posle svega pita da li se u ovoj zemlji prave sudijske greške samo da bi Zvezda pisala saopštenja.

Soko Sokolović

 1. a poreklo imovine kaže:

  Vrhunski Nusic

 2. Crni kaže:

  Довољно је прекопирати вест са било ког портала, нема разлике.

 3. aleksandar kaže:

  ja mislim da ovog karadzica podrzavaju i
  grobari i delije, i sve ostale navijacke grupe,
  inace bi ga neko vec nalup'o…

 4. zexx kaže:

  Sreca je sto se mecevi vecitih,posebno ovih crno-belih,sto zavise fudbal u crno,igraju bez publike,pa nema ko da vidi i svedoci da je utakmica odigrana neregularno i sa ocitim kradjama.
  Bas su se dobro setili,bez publike se mnogo lakse i opustenije dolazi do titule…
  a,cak sta vise program ubija i problem huligana na stadionima.
  Jos jedan dokaz genija sprkih gena,onih koji su dali Teslu,Pupina,Nemanjice,Obilica,Kacavendu,Skorpione,Dinkica…
  Da sumiramo opet ovo resenje koje je ispred svojeg vremena: otarasis se publike,namestas utakmice opusteno jer nema svedoka,a ujedno nema ko da ometa tu igru urlanjem,palenjem,tucama…

  Dakle svo vreme je problem bio u tome sto je fudbal isao u dodvoravanje publici i dozvoljavao iste!!!

  Nadam se da ce isti primer slediti sve zemlje sveta koje imaju nedace neregularnosti i hulignizma i ukloniti bezpotrene navijace sa stadiona,
  Svi slozno za fudbal bez publike!!!

  1. JA kaže:

   Dobar si zexx kad Teslu,Pupina,Nemanjice i Kobilica stavljas u isti kos sa ostalim olosima………

 5. Gagi kaže:

  “Saopštenja su sastavni deo fudbalske igre…” :D

 6. celtic kaže:

  Zar je još živ ovaj parazit? U maticu, brzo, đeca ti sudila.

 7. Tagore kaže:

  Dragi lakrdaši, huligani, grobari i naprednjaci, poklanjam vam ”južni tok” ruske geopolitičke strategije u zagrljaju Evropske Unije.

  Zbog nestabilnosti ukrajinskog ”severnog toka”, (dva jezika i dve vere), bata Lenjin je unapred programirao bugarski tok gasa od Zaječara do Subotice, čijom isporukom ”Bliskom Zapadu” i Evropskoj Uniji sce Rusije i ”Crveni skver” u Moskvi menja kožu – ”Goodbye, Lenin. Hello, Louis Vuitton!” (Izvor: RuNet Echo)

  Moji navijači i ja (po 50% nižoj ceni) uvozimo naftu i gas iz Uzbekistana, a vatrena kćer kralja navedene republike, GooGoosha, živi u našem selu, tri sokaka niže, kraj potoka:
  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c0/Gulnara_Karimova.jpg

  Gulnara Islomovna Karimova (Гульнара Исламовна Каримова) ”GooGoosha” je samo malo studirala, pa tek kasnije postala navijačica Crvene Zvezde:
  Youth Mathematic Academy in Tashkent, State Committee of Uzbekistan on Statistics in Tashkent State University (Bachelor degree from the International Economics department), translator at the Chamber of Commerce and Industry of the Republic of Uzbekistan, course of jewelry design in New York Fashion Institute of Technology…

  I da ne balavimo, povrh brojnih univerziteta u Taškentu i svetu, Gulnara ima i Harvard University, Masters Degree, pa često radi kao UNO ambasarodka u našem selu i bavi se humanitarnim radom, zbog čega je izgubila i očevu ljubav i ugled u Uzbekistanu.

  Ovih dana draga @GulnaraKarimova je zbog ”bugarskog toka” Zaječar-Subotica zatvorila nalog na Twitteru i razočarala 50.000 obožavaoca:
  Парвиз Хамдамов @mr_parvizon – (начинаю и заканчиваю свой день просмотром твитер-сериала об узбекском падишахе, его дечери @GulnaraKarimova и злом визире безопасности); Парвиз Хамдамов @mr_parvizon – (жаль в таджикистане такое кино не снимают); Шапараки Овора @du15yak30 – (История с Гульнарай Каримовой – наверно первая битва за власть, за которой можно наблюдать сидя в Твиттере @GulnaraKarimova)…

  Z suštini, (tweet to tweet), kao i svi lakrdaši, huligani, grobari i naprednjaci, moja komšinica ”GooGoosha” se vatrom i vodom bori protiv nečasnog ćaleta, lakrdaša, kako bi mi preko Twittera otela vlast u zemlji u kojoj je svi gladni stanovnici mrze.

  1. mmm kaže:

   namerno sam ti dao minus :)

   1. mladjan dinkic kaže:

    minus ili ne, ambasarodka valja ;)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *