Tvitovi poznatih o utakmici OFK Beograd – Crvena zvezda

njuz-autor

AUTOR: urednistvo

20. jul. 2015
 1. Nikola kaže:

  Inače, idite na onaj link što ga Terza “deli” ;)

 2. zoran kaže:

  МИЛОЈКО ПАНТИЋ
  @fudbalskagalaksija
  Не, није се небо отворилооооо, на Врачару се отворила купола храма Светог Савееееееее!!!!!! 10 минута фудбалске чаролије било је довољно да европски шампиони поставе ствари на своје местооооо, да Црвена Звезда заседне на фудбалски престооооо…веч од првог кола!!!! Владимир Петровић Пижон је за само десет минута показао да ће и као тренер бити мађионичар зеленог тепиха травнатог терена као и кад копачке нису висиле на клину, даааа…оно што сам стално говорио…овај човек мора бити тренер, велики тренер велике звезде, да, да…..И смешне су ми изјаве великог господина, али малог човека најлепшег имена звездана терзића. алфе и омеге романтичара са Карабурме, да против НАШЕ ЗВЕЗДЕ очекује нова три бода на старту новог првенства чији је првак већ познат – комшија европског првака са топчидерског брда…. дрско и незрело, звездане, претити ЗВЕЗДИ….

 3. scoby kaže:

  Ipak, najbolji je prekor koji su ofkovci dobili u svlacionici na poluvremenu:”Sta ste se rastrcali!”. Bezbednost i zdravlje na radu pre svega, nezdravo je trcati na ovoj vrucini.

  1. zoran kaže:

   Данас нико не коментарише квоту на “прелаз” – из отварања у шаховску завршницу – где је бакир много боље стајао после отварања, а онда “испоштовао” договор из “Коларца” у “Кнезу” па у “средишњици” партије направио “такнуто-макнуто”, а у завршници превидео “коња” са друге стране табле ( хоћу рећи није видео да му је скакач већ поједен и да је одавно на противниковој страни стола), те је уследио убедљив матни напад у завршници мајсторског кандидата вучића…
   Иначе, са звездановог линка за дојаве, и поред велике квоте, тачна се показала сигурица да ће мајсторски кандидат вучић играти са црно-белом шаховском гарнитуром и на црно-белој шаховској табли, иако је била спремна црвено-бела комбинација, али се хрватски члан председништва, господин човић побунио примедбом да таква шаховска табла већ личи на “шаховницу”. Квота је, занимљивости ради да поменемо, била једнака данашњој температури измереној тачно у 12 часова у станици РХМЗ Србије у београду на води…( у Фаренхајтима, али се обрачунавала по данашњем средњем курсу за Целзијус)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *