nazad na vrh

Učesnici Eurosonga ne mogu da veruju koliko je nastrano da se muškarac zove Sanja

Svi očekivali ženu Sanju

LISABON, 14. maj 2018, (Njuz) – Veliki broj učestina ovogodišnje Pesme Evrovizije u Potrugalu, bio je šokiran kada su shvatili da srpski predstavnik koji se zove Sanja, nije žena, već je u pitanju muškarac.

Kako saznajemo, većina je gledajući spisak izvođača očekivala da se pojavi neka žena, da bi, nakon što se pojavio muški izvođač, nastao tajac.

– Znam da bi skrenuo pažnju na Eurosongu da je potrebno da budeš malo, ili malo više, nastran, ali ljudi, on je muškarac i zove se Sanja. Evo već treći dan živim sa tim saznanjem i još mi nije dobro – izjavila je predstavnica Izraela i pobednica Eurosonga Neta.

Njena koleginica iz ekipe Kipra kaže da se pripremila na svašta, ali da ovo zaista nije očekivala.

– Prethodnih godina smo videli bradatu ženu, finske metalce, ruske babe sa maramama, Marka Kona, ali ko je mogao i da pomisli da će se pojaviti muškarac po imenu Sanja. Još sam ga ja prvi put ugledala sa leđa, videla sam da ima dugu kosu i kada je krenuo da se okreće, očekivala sam da ću videti lice žene, ali tada sam ugledala njega i sledila sam se. Evo, danima me progoni ta slika – kaže naša sagovornica.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. More otkud opet onaj Luis…? Valjda simpatise nasu Sanju…?? A i tekst…Nasa deca… koautor Pahomije…?

  2. Sta ta primitivna nakaza zna o nasim imenima za muskarce i za zene? Ona je sama nastrana, kako je priznala kada je pozdravila naklonost “onima koji su drugaciji”. Bolje bi bilo da kupi sebi ogledalo.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix