Svi očekivali ženu Sanju
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

14. maj. 2018

Učesnici Eurosonga ne mogu da veruju koliko je nastrano da se muškarac zove Sanja

LISABON, 14. maj 2018, (Njuz) – Veliki broj učestina ovogodišnje Pesme Evrovizije u Potrugalu, bio je šokiran kada su shvatili da srpski predstavnik koji se zove Sanja, nije žena, već je u pitanju muškarac.

Kako saznajemo, većina je gledajući spisak izvođača očekivala da se pojavi neka žena, da bi, nakon što se pojavio muški izvođač, nastao tajac.

– Znam da bi skrenuo pažnju na Eurosongu da je potrebno da budeš malo, ili malo više, nastran, ali ljudi, on je muškarac i zove se Sanja. Evo već treći dan živim sa tim saznanjem i još mi nije dobro – izjavila je predstavnica Izraela i pobednica Eurosonga Neta.

Njena koleginica iz ekipe Kipra kaže da se pripremila na svašta, ali da ovo zaista nije očekivala.

– Prethodnih godina smo videli bradatu ženu, finske metalce, ruske babe sa maramama, Marka Kona, ali ko je mogao i da pomisli da će se pojaviti muškarac po imenu Sanja. Još sam ga ja prvi put ugledala sa leđa, videla sam da ima dugu kosu i kada je krenuo da se okreće, očekivala sam da ću videti lice žene, ali tada sam ugledala njega i sledila sam se. Evo, danima me progoni ta slika – kaže naša sagovornica.

Marko Dražić

  1. voya montoya kaže:

    More otkud opet onaj Luis…? Valjda simpatise nasu Sanju…?? A i tekst…Nasa deca… koautor Pahomije…?

  2. Gretta kaže:

    Sta ta primitivna nakaza zna o nasim imenima za muskarce i za zene? Ona je sama nastrana, kako je priznala kada je pozdravila naklonost “onima koji su drugaciji”. Bolje bi bilo da kupi sebi ogledalo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.