njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

04. nov. 2016

Uhapšen glas koji Vulinu govori šta da kaže

BEOGRAD, 4. novembar 2016, (Njuz) – Policija je danas nakon trodnevne pretrage konačno uspela da privede glas koji je Aleksandru Vulinu tokom poslednje 4 godine govorio šta da kaže u javnosti, čime je okončana drama koja traje od utorka uveče.

Pripadnici policije locirali su glas tokom Vulinovog gostovanja u emisiji „Upitnik“ koja je emitovana 1.11. na RTS-u, međutim on je sve do sada uspevao da zavara trag i izbegne hapšenje.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović čestitao je svim pripadnicima policije koji su učestvovali u akciji na profesionalnom radu i istakao je da je najvažnije da niko nije povređen prilikom privođenja.

– Pripadnici interventne brigade bili su naoružani zaštitnom opremom i dugim cevima. Morali smo jako brzo da reagujemo jer smo svi videli kakve posledice taj glas može da izazove svojim delovanjem i plašili smo se da ne dođe do novog incidenta. Ovo nije prvi put da mu taj glas govori šta da kaže, dugo smo pokušavali da ga privedemo, ali nam je problem pravilo to što se on uvek iznenada pojavljivao i zatim bi misteriozno nestajao – izjavio je Stefanović.

– Akciju hapšenja dodatno je otežala Vulinova izjava ministra izrečena dan posle emitovanja emisije jer je bila u potpunoj suprotnosti sa njegovim stavovima iz „Upitnika“. Zbog toga smo posumnjali da glas nije usamljen i da ima pomagače zahvaljujući kojima uspeva da se sakrije. Tokom potrage ministru nije bilo zabranjeno da daje izjave, ali to je radio uz stroge bezbednosne mere. Pre svake izjave morao je da nam se javi i da kaže šta će reći – rekao je ministar Stefanović.

Kako Njuz nezvanično saznaje glas je prilikom saslušanja odbacio bilo kakvu vezu sa ponašanjem i izjavama ministra za rad, zapošljavanje, borilačka i socijalna prava. Istražnom sudiji je tom prilikom rekao da je uhapšen pogrešan glas i odlučio je da se do okončanja postupka brani ćutanjem.

Soko Sokolović

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Ni svi podizvodjači ministarkinog ministarstva neće moći da izgrade dovoljno zatvora da smeste sve glasove koji vulinima nešto šapću!

  1. peric kaže:

   Cini mi se da su od svih glasva u V. glavi uspeli da uhapse onaj glas sumnje koji mu je govorio: ” Mozda bi ipak trebao da posetis doktora”

   1. milan (nisam odavde) kaže:

    Vidja on doktora više puta dnevno i uvek mu je onako kako mu doktor kaže!

 2. Ja sam kaže:

  Moze biti samo jedan glas koji mu sapuce.
  Ima veze sa zavijanjem, arlaukanjem, kukumavcenjem, paranojom, sizofrenijom…
  Jednom recju AV.

 3. scoby kaže:

  Jedan od Yulinovih glasova sigurno pripada Baba Yuli, koja je nažalost nedostupna organima gonjenja I uživa sigurnu zaštitu ruske ”braće”. Taj glas je odmah pronašao sponu između 97 krvožednih ubica iz Jajinaca sa razbojnicima koji su onomad (5.oktobra) opustošili parfimeriju Deteta Marka na Terazijama. Da mi je samo da znam u koju se mišiju rupu 5.oktobra sakrio tada mlađahni Yulin?

 4. Storno kaže:

  Možete se vi sprdati koliko hoćete i razumem da vam je to posao za koji ste plaćeni ali vaš ambasador je isteran na čistinu sa svojim zakulisnim političkim i špijunskim radnjama…PS…odavno više niste smešni nego samo komercijalno žalosni…i često vulgarni ali nije ni čudo kada nema talenta nego samo mržnje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *