njuz-autor

AUTOR: urednistvo

25. okt. 2019

Uzbunjivač iz SNS-a prijavio kolegu koji nije aplaudirao na Vučićevom mitingu

BEOGRAD, 25. oktobar 2019, (Njuz) – Uzbunjivač M. O. došao je u posed elektronske prepiske i video materijala koji dokazuje da njegov kolega iz Srpske napredne stranke nije aplaudirao predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću tokom njegovog govora na skupu “Budućnost Srbije” održanom u Beogradu.

Dokazi nedvosmisleno ukazuju na to da za sada neimenovani član SNS-a nije nijednom aplaudirao niti skandirao parole podrške Vučiću na velikom mitingu koji je održan 14. aprila ove godine.

Milisav Tričković, advokat uzbunjivača, kaže da on nije smeo da dostavi dokaze tužilaštvu i policiji jer u tim institucijama i dalje postoji veliki broj “žutih” kadrova koji bi zataškali slučaj i tako zaštitili korumpiranog člana SNS-a.

– Očigledno je da je u pitanju čovek koji je potplaćen i instruisan od strane opozicije da ne aplaudira i ne skandira kako bi podrška predsedniku Vučića izgledala manja. Zato je uzbunjivač odlučio da se obrati institucijama kojima veruje, Pinku, Informeru, Srpskom Telegrafu i TV Hepiju – rekao je Tričković Njuzu.

Prema njegovim rečima, postoje indicije da otkriveni član SNS-a koji nije aplaudirao predstavlja samo vrh ledenog brega, te da postoji čitava mreža onih koji su umešani u sumnjive i koruptivne radnje usmerene protiv stranke i predsednika.

– Da li je slučajno to što je otkriveni izgrednik jednom prilikom prošao istom ulicom kojom je prošao i Dragan Đilas svega nekoliko dana kasnije? Ne bih rekao. Da li je slučajno to što je tašta prestupnika, koja je zaposlena u istom javnom preduzeću gde i on, uhvaćena kako je uzela sendvič i dnevnicu i uopšte nije otišla na miting već u šoping? Ne bih rekao. Da li je slučajno da je njegov najbolji prijatelj čovek koji je baš pred veliki miting u Beogradu slomio ruku, pa mu je to poslužilo kao opravdanje da ne aplaudira predsedniku? Ne bih rekao. Suviše je sumnjivih slučajnosti da bismo poverovali da ovi ljudi nisu povezani u svom delovanju protiv predsednika Srbije i Srpske napredne stranke – zaključio je Tričković.

Nenad Milosavljević

  1. Sasa kaže:

    Kakva zavera, svima nanogice treba staviti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *