nazad na vrh

Vesić optužio taksiste da su mu ukrali ideju o blokadi grada

BEOGRAD, 30. septembar 2019, (Njuz) – Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić optužio je danas taksiste da su ideju o blokadi grada ukrali od njega.

Kako saznaje Njuz, Vesić je rekao da ga taksisti pokrali skoro isto kao što je Dragan Đilas pokrao Srbiju.

– Drago mi je da su moji potezi inspiracija mnogima, u ovom slučaju, beogradskim taksistima. Ipak, mogli su da makar navedu da je blokada ulica moja ideja – naveo je Vesić i dodao da je svestan da je oduvek sudbina velikih umova bila da ih drugi kradu. On je, ipak, naveo da su taksisti ovo ipak dosta traljavo realizovali.

– Šta je to blokada grada od 13 do 15 časova, to se ni ne može nazvati blokadom, već pre blokadicom. Ja kad blokiram, prođu meseci dok se ulice ponovo puste u promet, a onda ih blokiram na još par nedelja da se dorade stvari koje su u rekonstrukciji loše urađene – smatra Vesić, koji kaže da se nada da taksisti neće na ovome stat i da će onaj deo o optuživanju Dragana Đilasa sa loše stanje u saobraćaju bolje izvesti.

Marko Dražić i Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Plagiranje je od njih nerazdvojivo. E sad neki su veliki plagijatori, a neki samo mali!

    • PS
      Ne mogu a da ne primetim da ta 2 sata, na koja se vesić žali, predstavljaju oko 7% od jednog dana. A on misli da je pokraden!

  2. Velika je usteda,sto gradjani,tokom dva sata,nisu imali troskove oko tahi prevoza…!! Nema tahi,nema da se tanji budzet gradjana,ionako je evropska nedelja mobilnosti…Kako bi tek komicno bilo u slucaju generalnog strajka u Srbiji,koji uspesno bojkotujemo…??

  3. Bilo bi mu bolje da nadgleda kocke kockice nego što se setio da ima mozak.

  4. Jebo ti Djilas sve po spisku. On je za tebe Gospodin

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix