njuz-autor

AUTOR: urednistvo

30. sep. 2019

Vesić optužio taksiste da su mu ukrali ideju o blokadi grada

BEOGRAD, 30. septembar 2019, (Njuz) – Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić optužio je danas taksiste da su ideju o blokadi grada ukrali od njega.

Kako saznaje Njuz, Vesić je rekao da ga taksisti pokrali skoro isto kao što je Dragan Đilas pokrao Srbiju.

– Drago mi je da su moji potezi inspiracija mnogima, u ovom slučaju, beogradskim taksistima. Ipak, mogli su da makar navedu da je blokada ulica moja ideja – naveo je Vesić i dodao da je svestan da je oduvek sudbina velikih umova bila da ih drugi kradu. On je, ipak, naveo da su taksisti ovo ipak dosta traljavo realizovali.

– Šta je to blokada grada od 13 do 15 časova, to se ni ne može nazvati blokadom, već pre blokadicom. Ja kad blokiram, prođu meseci dok se ulice ponovo puste u promet, a onda ih blokiram na još par nedelja da se dorade stvari koje su u rekonstrukciji loše urađene – smatra Vesić, koji kaže da se nada da taksisti neće na ovome stat i da će onaj deo o optuživanju Dragana Đilasa sa loše stanje u saobraćaju bolje izvesti.

Marko Dražić i Nenad Milosavljević

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Plagiranje je od njih nerazdvojivo. E sad neki su veliki plagijatori, a neki samo mali!

  1. milan (nisam odavde) kaže:

   PS
   Ne mogu a da ne primetim da ta 2 sata, na koja se vesić žali, predstavljaju oko 7% od jednog dana. A on misli da je pokraden!

 2. voya montoya kaže:

  Velika je usteda,sto gradjani,tokom dva sata,nisu imali troskove oko tahi prevoza…!! Nema tahi,nema da se tanji budzet gradjana,ionako je evropska nedelja mobilnosti…Kako bi tek komicno bilo u slucaju generalnog strajka u Srbiji,koji uspesno bojkotujemo…??

 3. Sin Dragan kaže:

  Bilo bi mu bolje da nadgleda kocke kockice nego što se setio da ima mozak.

 4. Ljuban kaže:

  Jebo ti Djilas sve po spisku. On je za tebe Gospodin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *