Vesić kaže da će Milošević i Mrkela u znak izvinjenja dobiti nove BusPlus karte
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

24. jun. 2015

Vesić: Savo Milošević i Mitar Mrkela izbačeni iz Skupštine grada jer nisu imali BusPlus karte

BEOGRAD, 24. jun 2015, (Njuz) – Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da je to što je Savu Miloševiću i Mitru Mrkeli zabranjen izlazak na balkon gradske skupštine posledica nesporazuma i da je ceo problem nastao zato što kod sebe nisu imali važeće BusPlus kartice.

Prema Vesićevim rečima, kada su se Milošević i Mrkela pojavili u Skupštini grada u želji da proslave trijumf mladih fudbalera, delovali su sumnjivo nekolicini revnosnih BusPlus kontrolora i komunalnih policajaca koji su bili prisutni.

– Iako nisu bili na dužnosti, kontrolori su instinktivno prišli i zatražili Mitru Mrkeli i Miloševiću BusPlus kartice. Savo je pokazao papirnu kartu za koju se proverom ispostavilo da je istekla, a Mrkela uopšte nije imao kartu. Oni su, moram reći sa punim pravom, počeli da se bune zbog provere, na šta su intervenisali komunalni policajci i udaljili ih iz Skupštine – naveo je Vesić.

Gradski menadžer je u izjavi za Njuz ocenio da kontrolori i komunalni policajci možda jesu reagovali “pomalo ishitreno i preterano”, ali da krivica sigurno nije samo na njihovoj strani.

– Ne mogu a da se ne upitam zašto bi neko uopšte izlazio napolje bez BusPlus kartice? Nikad se ne zna kada vam može zatrebati, tako da ovaj slučaj treba da posluži kao nauk svima – rekao je Vesić i dodao da će grad, u znak izvinjenja, Savu Miloševiću i Mitru Mrkeli pokloniti po jednu plastičnu BusPlus karticu sa besplatnom jednomesečnom vožnjom.

Nenad Milosavljević

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Kada se u buducnosti bude analiziralo zbog cega mlada reprezentacija nikako nije nastavila sa uspesima iz rane mladosti, ovan dogadjaj mora da se posmatra kao prelomni. Struka napolje – politicari napred!

 2. vitez kaže:

  Mislim da se Mrkela zajbao pa umesto BusPlus karte pokazao člansku kartu SRS Lidije Vukićević, a Sava člansku kartu Crvene zvezde. Ne da se Vesić prevariti “radi bubreg bato”

 3. zoran kaže:

  весић, човић, мали, жика паук, владан лукић, вучићев брат, вучић, бабић, бечић, гашић, маја, тома, драгица, вулин, дачић… немање чега је њих избацило на површину и дало им дозволу да мисле, говоре, одлучују? Каква климатска промена, Милинковићу, јави се, дај нам неки знак…Јоште нису сви набројани, а намножило их се, пупљењем се размножавају, јебем ти миша… Због свих њих, поменутих и непоменутих, помислим свако мало да Србија ипак није пупак света, тек клоака, излизано коританце за помије, Сунце ти пољубим жарко…

  1. zoran kaže:

   …Меа кулпа, Милутин МилАнковић да се објави неким знамењем кроз васиону и векове, да ми лакше овај бесмисао наште срца легне…

 4. scoby kaže:

  А можда су били неприкладно обучени, рецимо да су се појавили у бермудама…

  1. zoran kaže:

   …да, обукли су бермуде уместо мајица, а мајице, ради урока, нису наместо бермуда оденули…саблазан једна, која, ето, није за јавну (градску) кућу…

 5. zar je vazno ko je kriv kaže:

  Realno i nije vam neka fora da budete saljivi sajt u ovoj zemlji . Prepunoj klovnova i cirkuzanata . Eto gos'n premijeru to mislimo o svima koji imaju neku funkciju u ovoj smesnoj drzavi . Kadrovi jedne i druge stranke na vlasti , praseca i jagnjeca birgada . Samo da se krade , krka i loce na racun gradjana.

 6. Maki kaže:

  Aaaa da li je moguce da ljudi misle da je ova vest istinita? Provaljujete li da je ovo fora?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.