Vesić kaže da će Milošević i Mrkela u znak izvinjenja dobiti nove BusPlus karte
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

24. jun. 2015

Vesić: Savo Milošević i Mitar Mrkela izbačeni iz Skupštine grada jer nisu imali BusPlus karte

BEOGRAD, 24. jun 2015, (Njuz) – Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da je to što je Savu Miloševiću i Mitru Mrkeli zabranjen izlazak na balkon gradske skupštine posledica nesporazuma i da je ceo problem nastao zato što kod sebe nisu imali važeće BusPlus kartice.

Prema Vesićevim rečima, kada su se Milošević i Mrkela pojavili u Skupštini grada u želji da proslave trijumf mladih fudbalera, delovali su sumnjivo nekolicini revnosnih BusPlus kontrolora i komunalnih policajaca koji su bili prisutni.

– Iako nisu bili na dužnosti, kontrolori su instinktivno prišli i zatražili Mitru Mrkeli i Miloševiću BusPlus kartice. Savo je pokazao papirnu kartu za koju se proverom ispostavilo da je istekla, a Mrkela uopšte nije imao kartu. Oni su, moram reći sa punim pravom, počeli da se bune zbog provere, na šta su intervenisali komunalni policajci i udaljili ih iz Skupštine – naveo je Vesić.

Gradski menadžer je u izjavi za Njuz ocenio da kontrolori i komunalni policajci možda jesu reagovali “pomalo ishitreno i preterano”, ali da krivica sigurno nije samo na njihovoj strani.

– Ne mogu a da se ne upitam zašto bi neko uopšte izlazio napolje bez BusPlus kartice? Nikad se ne zna kada vam može zatrebati, tako da ovaj slučaj treba da posluži kao nauk svima – rekao je Vesić i dodao da će grad, u znak izvinjenja, Savu Miloševiću i Mitru Mrkeli pokloniti po jednu plastičnu BusPlus karticu sa besplatnom jednomesečnom vožnjom.

Nenad Milosavljević

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Kada se u buducnosti bude analiziralo zbog cega mlada reprezentacija nikako nije nastavila sa uspesima iz rane mladosti, ovan dogadjaj mora da se posmatra kao prelomni. Struka napolje – politicari napred!

 2. vitez kaže:

  Mislim da se Mrkela zajbao pa umesto BusPlus karte pokazao člansku kartu SRS Lidije Vukićević, a Sava člansku kartu Crvene zvezde. Ne da se Vesić prevariti “radi bubreg bato”

 3. zoran kaže:

  весић, човић, мали, жика паук, владан лукић, вучићев брат, вучић, бабић, бечић, гашић, маја, тома, драгица, вулин, дачић… немање чега је њих избацило на површину и дало им дозволу да мисле, говоре, одлучују? Каква климатска промена, Милинковићу, јави се, дај нам неки знак…Јоште нису сви набројани, а намножило их се, пупљењем се размножавају, јебем ти миша… Због свих њих, поменутих и непоменутих, помислим свако мало да Србија ипак није пупак света, тек клоака, излизано коританце за помије, Сунце ти пољубим жарко…

  1. zoran kaže:

   …Меа кулпа, Милутин МилАнковић да се објави неким знамењем кроз васиону и векове, да ми лакше овај бесмисао наште срца легне…

 4. scoby kaže:

  А можда су били неприкладно обучени, рецимо да су се појавили у бермудама…

  1. zoran kaže:

   …да, обукли су бермуде уместо мајица, а мајице, ради урока, нису наместо бермуда оденули…саблазан једна, која, ето, није за јавну (градску) кућу…

 5. zar je vazno ko je kriv kaže:

  Realno i nije vam neka fora da budete saljivi sajt u ovoj zemlji . Prepunoj klovnova i cirkuzanata . Eto gos'n premijeru to mislimo o svima koji imaju neku funkciju u ovoj smesnoj drzavi . Kadrovi jedne i druge stranke na vlasti , praseca i jagnjeca birgada . Samo da se krade , krka i loce na racun gradjana.

 6. Maki kaže:

  Aaaa da li je moguce da ljudi misle da je ova vest istinita? Provaljujete li da je ovo fora?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *