nazad na vrh

Vlada: Ako radnici ne prekinu štrajk, spojlovaćemo Game of Thrones

Vlada Srbije u svakom momentu spremna da otkrije šta će se desiti u seriji

BEOGRAD, 17. jul 2017, (Njuz) – Vlada Srbije na čelu sa premijerkom Anom Brnabić saopštila je da će spojlovati svim građanima novu epizodu Game of Thronesa ukoliko radnici Fijata ne prekinu štrajk.

U saopštenju koje je Vlada Srbije poslala štrajkačkom odboru zaposlenih u Fijatu se navodi da je to poslednja mera kojoj Vlada želi da pribegne, ali da ukoliko radnici ne popuste sa svojim zahtevima, neće imati izbora nego da nam kaže šta se u prvoj epizodi desilo sa “Kalisi” Deneris Targerijen, majkom zmajeva.

– Radnici imaju izbor: ili da obustave štrajk ili da budu krivi za to što će zbog njih cela Srbija pre vremena saznati da je u prvoj epizodi Deneris potpuno neočekivano… nećemo da kažemo ali mogli smo – navodi se u saopštenju – Vidite li na šta smo spremni – dodaje Vlada Srbije.

Vođa štrajkača kaže da je ovo do sada najozbiljnija pretnja koju su dobili od Vlade Srbije.

– Niko ne želi da sazna šta se desilo u seriji pre nego što počne da gleda epizodu. Organizovaćemo hitan sastanak da bismo došli do zajedničkog stava o ovom pitanju i utvrdili da li nam je bitnije da istrajemo i zahtevamo svoja radnička prava, ili da gledamo Game of Thrones znajući šta se već desilo. Moguće je izbegavati spojlere neko vreme, ali svi znamo da Vlada ima na raspolaganju medijsku mašineriju uz pomoć koje će sigurno uspeti da nam spojluje seriju – kaže naš sagovornik iz štrajkačkog odbora.

Iz Vlade kažu da će, ukoliko radnici odbiju uslove Vlade, spojleri biti čitani na svim televizijama u udarnim vestima, dok će na Pinku kajron sa dešavanjima iz Game of Thrones ići non-stop, a spojleri biti čitani na svakih pola sata uz otvorena pisma Željka Mitrovića.

Viktor Marković

Bojan Savić

  1. Ne samo što je smešno, nego je i genijalno. Fenomenalno ste, stvarno. Puno sreće i uspeha i na dalje.

  2. Uz ovakvu opoziciju i ovakve gradjane, vlada će još dugo moći da se igra ,,game of throne”, bez da ih iko onemogući ili ugrozi! A radnici – kao cigin konj, ako nauče da ne jedu – biće i njima super!

  3. Spojleri Vladi Srbije ne trebaju…!!!Oni su abartovani Trabanti iz vremena Osme Sednice,koja ce Srbiji biti prezentovana u vidu Novog Unutrasnjeg Dijaloga sa Diablom,dijabolom…Sto dana Vlade lagano protice u ritmu zege za cistom situacijom…I FIAT,i Rusija,i KOsovo…Srbija!!!Mosa.!Pardon,Gosa…

  4. Jebes game of thrones! Mnogo ozbiljnija pretnja bi bila tipa “Spojlovacemo vam sta ce se desiti u PAROVIMA”!!!

  5. Ha, ha, momci, svaka cast za tekst.

  6. Nikada nismo imali dva ili više (u zavisnosti od napada identiteta) ministara odbrane, kao sada.

  7. Онда неће моћи да отворе поглавље број 6589 у преговорима са ЕУ, јер ту јасно пише да је забрањено спојловање а уколико се деси спојловање обавеза је да се оптуже супермоћни руски хакери који су криви за све недаће западног слободољубивог света.

  8. Molim Vas kada se obracate/pominjete cenjenu da joj titulu pravilno pisete- premijerica.
    Hvala.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix