Vlada izdala nalog da objekat spremi jedan produženi s mlekom
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

03. apr. 2018

Vlada izdala nalog za produženi espreso sa mlekom i kiselu vodu u nelegalnom ugostiteljskom objektu na vrhu Kopaonika

BEOGRAD, KOPAONIK, 3. april 2018, (Njuz) – Nakon višenedeljnog pažljivog razmatranja, Vlada Republike Srbije izdala je nalog za produženi espreso sa mlekom i flašicu kisele vode od 0.33 u nelegalno izgrađenom ugostiteljskom objektu na Pančićevom vrhu.

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je danas da je za nelegalni ugostiteljski objekat izdato rešenje za pripremanje jednog espresa sa mlekom “u velikoj šolji.”

Brnabić je u Republičkom geodetskom zavodu na pitanje novinara ko će popiti produženi espreso u objektu od 1.000 kvadratnih metara na vrhu Kopaonika, rekla da “nije važno ko će taj espreso popiti je jer su sve šoljice espresa jednake pred zakonom.”

Brnabić je dodala da je verovatno propust lokalne samouprave to što nije reagovala ranije i naložila spremanje te kafice još kad je objekat izgrađen.

Na insistiranje novinara kakva je dalja procedura, Brnabić je rekla da je rešenje za uživanje u šoljici produžene kafice izdato i upitala šta se još od nje očekuje, “da li da ona sama ode i popije taj espreso?”.

Ministarska za saobraćaj i infrastrukturu Srbije Zorana Mihajlović rekla je da je vlasnik slao pozive na espreso i ranije, ali da je odbijen.

Ministarka i premijerka su rekle da je “Srbija pravna zemlja” i da se “moraju pustiti nadležne institucije da provere kakva je kafica i da li sipaju toplo mleko”.

Viktor Marković

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    U čemu je problem? Ako je objekat profitabilan, vlada će naložiti lokalnoj upravi da ga prebaci na ministarstvo u Beogradu. Tako da će to opet biti njihov prihod!

  2. voya montoya kaže:

    Daleko od ociju,daleko od srca ,a tako blizu Veseljija,koji je regionalni Delija NATO…Za razliku od DB Delije,pok. Arkana…?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *