Vučić je otkrio kako su u njegovom životu o svemu odlučivali upravo njegovi roditelji
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

31. mar. 2017

Vučić gostuje na televiziji u pratnji roditelja dok ne napuni 18 godina na vlasti

BEOGRAD, 31. mart 2017, (Njuz) – Premijer Srbije i kandidat SNS na predsedničkim izborima Aleksandar Vučić gostovao je sinoć na televiziji Happy u pratnji svojih roditelja jer još uvek nije napunio 18 godina na vlasti, saznaje Njuz.

Prema rečima menadžmenta ove televizije, Vučić je ovakvu odluku doneo samostalno jer mu je, kako kaže, dosadilo da ga optužuju kako o svemu sam odlučuje.

– Iako sam tek nekoliko godina na čelu Srbije, sa svih strana me optužuju kako samostalno odlučujem o svemu. Da bih demantovao te glasine, odlučio sam da od sada na svim televizijama gostujem samo u pratnji roditelja, dok ne postanem punoletni vladar Srbije – rekao je Vučić pred svoje gostovanje u emisiji “Ćirilica” na TV Happy.

Vučić je otkrio kako su u njegovom životu o svemu odlučivali upravo njegovi roditelji.

– Oni su me nagovorili da budem član SRS-a, da dajem zapaljive izjave tokom rata, potom da pređem u SNS, da se kandidujem za premijera, da preuzmem punu kontrolu nam svim institucijama u državi, da smanjim penzije, da suspendujem Skupštinu i na kraju da se kandidujem za predsednika. Još svega 14, 15 godina i konačno ću moći sam da odlučujem o sudbini svih građana Srbije – zaključio je Vučić i dodao kako je još rano da se odvoji od roditelja i počne da živi sam, da ne bi neko pomislio “kako vodi neskroman život dok je još ovako zelen”.

Miroslav Vujović

 1. Branko kockica kaže:

  Ooodaakle nam Vucic?
  Rodila ga maajkaa!

 2. ZoinMihailo kaže:

  Vučićevi roditelji će glasati za nekog drugog predsedničkog kandidata jer znaju da popustljiljivost veoma loše utiče na dete u razvoju.

  1. Nisu valjda ludi da glasaju za nekoga ko ih je najvise ostetio, smanjio im penziju.

 3. Ja sam kaže:

  A sve ovo dole nabrojano je sam obecao, bez nagovora roditelja:
  ,,1. Objavićemo spisak donatora; 2. Objavićemo ugovore sa “Fijatom” i “Etihadom”; 3. Do kraja marta izlazimo sa programom rešenja za probleme u fabrici “Jumko”; 4. Ukinućemo RTV pretplatu; 5. Smenićemo neuspešne i nestručne direktore javnih preduzeća; 6. Uvešćemo red u korišćenje službenih vozila; 7. Spustićemo granicu aflatoksina u mleku na 0,05%; 8. Dovešćemo “Ikeu” do proleća 2014. godine; 9. Objavićemo istinu o “Politici” i “Večernjim novostima”;10. Zaustavićemo partijsko zapošljavanje; 11. Siniša Mali neće biti kandidat za gradonačelnika Beograda;12. Napravićemo najmanju Vladu, sa samo 15 ministara; 13. Nikada neću sarađivati sa URS-om; 14. Ni bog me ne može spojiti sa Dačićem;15. Struja će biti jeftinija za 20%; 16. Smanjićemo zaduživanja; 17. Nova Vlada će biti sastavljena od stručnjaka; 18. Krećemo da gradimo hidroelektranu i termoelektranu;19. Smanjićemo nezaposlenost u Srbiji; 20. U Srbiji će se proizvoditi “srpski mercedes”; 21. Ukinućemo funkcije državnih sekretara; 22. Uhapsićemo Darka Šarića (Šariće se sam predao);23. Izgradićemo kanal Dunav-Morava-Vardar-Egejsko more; 24. Obezbedićemo sto milijardi evra investicija; 25. Napravićemo fabriku čipova sa Emiratima; 26. U Srbiji će se praviti delovi za Boing i Erbas; 27. Garantuje da se neće smanjivati penzije; 28. Obećavam da ću Srbiju voditi pošteno i hrabro; 29. Obećavam bolji život 2014. godine; 30. Zalagaću se za slobodu izražavanja;31. Rešićemo 24 sporne privatizacije po nalogu Evropske unije …” Tabloid

  P.S.
  Nadam se da ce posle Uskrsa, sa polupanim mudima, imati neku drugu pratnju koja ce ga putem pravde voditi ka Padinjaku.

  1. Ja sam kaže:

   Ukoliko, ne dao Bog, vucic postane predsednik, sednice Vlade ce se odrzavati u Palmoticevoj 37, van kruga Dvojke,na istom odeljenju gde ce se nesazreli aca preseliti sa roditeljima.
   Zaposleni u Institutu za mentalno zdravlje kazu da medju njihovim korisnicima vlada odusevljenje zbog skorasnjeg zajednickog zivota sa istoumnicima.

 4. scoby kaže:

  Ma kakvi AV, AV roditelji, medijsku pažnju im je preoteo ”padač u nesvest” kome je prvi Pametni Veliki Vođa ukazao prvu pomoć (izneo ga iz smeta). Interesantno je da se isti lik pojavljuje I u čuvenom spotu ”Ima li pilota u avionu?”. Stigla ga dekompresija iz aviona posle mesec dana, u tv studiju…

 5. Dušan Andrijašević kaže:

  Ovo je pravi komentar. Svaka reč je na mestu. Takvom vođi treba poveriti bar još 50 do 60 godina apsolutne vladavine. Čuda će napraviti! Ima sve: pamet,glas,stas…

 6. Perhan kaže:

  A kad je usetao brat Milè! Jedna veeelika srecna porodica! P.s. nije mogla velika Srbija pa bar porodica!

 7. zivorad stankovic kaže:

  Kad ga ispustise!?

 8. voya montoya kaže:

  Kandidat 666 je pljunuta mama,da izvinete na izrazu…Kakva li je to aspida bila u vreme samoupravljanja i ZUR-a mogu samo da zamislim.Jos jedna kockica u psihoportretu AVa…

 9. frka kaže:

  Ja bih uz odlicne komentare samo preneo pohvale sa udarnog dnevnika svajcarske televizije SRF 1,
  za emisiju “24 minuta”, emitovane pre nekoliko minuta o Zoranu Kesicu i njgovoj (nasoj ) emisiji. Bravo.
  Malo su satiricno prokomentarisali spot, preuzimanje aviona nekoga putnika od profesionalnih pilota.
  Mi bi rekli, moze Misko sve.

 10. milan (nisam odavde) kaže:

  I izadje Šestica, pravo iz studija u predizborni mrak. Al nikako da se smiri, nije naviko da ga nigde nema! ,, Moram opet kod gatare” – požali se svom vernom doktoru pratiocu . Upale oni rotacije pa pravo kod gatare.
  Pogleda ona u kuglu pa mu reče ,, biće drugi krug kume, jasno vidim”. ,,Joj, a ko je drugi” – reče on nervozno. ,,Бели kume, Бели” – kaže ona. ,, Super ja mislio biće Janković” – opusti se on. ,, On je prvi kume” – odgovori ona!

 11. BELOV BOT kaže:

  ajde sad svi vi prdonje sto pljujete zvalavog ovde, lepo izadjite sutra na izbore i zaokruzite peticu, jer imate sansu da nesto uradite a ne samo da prdite. ako necete, onda nemojte vise da posecujete ovaj sajt i ostavljate sarkasticne komentare ne vesti o pickoustom, jer boljeg niste ni zasluzili.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *