njuz-autor

AUTOR: urednistvo

02. jan. 2020

Vučić poklonio sendvič botu koji je ostavio prvi komentar u 2020. godini

BEOGRAD, 2. januar 2020, (Njuz) – Predsednik Srbije posetio je Natašu Vulić, bota koji je ostavio prvi komentar u 2020. godini, i tom prilikom joj je poklonio sendvič.

Ova Beograđanka je sekund nakon ponoći, na vest o Vučićevoj novogodišnjoj čestitki, ostavila komentar da je predsednik Srbije garant uspešne godine za sve građane naše zemlje.

Tom prilikom, predsednik je istakao da kada prvi komentar u novoj godini ostavi pripadnica lepšeg pola to znači mir, sigurnost i stabilnost za celu zemlju.

– Komentar koji je napisao je prelep i veoma sam srećan što sam, uprkos brojnim obavezama, uspeo da je obiđem. Za nekog ko se bavi politikom ne postoji ništa lepše od ovakvih komentara i svi mi, koji vodimo zemlju, za njih živimo. Nataši želim puno sreće i zdravlja, kao i ovakvih komentara, naravno – izjavio je Vučić.

Predsednik je istakao da je komentar dobio veliki broj pluseva, što je potvrda da je na mestu.

– Ništa nije bilo namešteno, Nataša je osetila potrebu da ovo napiše i nadam se da će sledeće godine ponovo biti prva, a ja ću opet doći da je posetim i da joj uručim sendvič. Zahvalan sam i svim ostalim botovima koji su pozitivno reagovali na ono što je Nataša napisala – dodao je on.

Kako Njuz nezvanično saznaje predsednik Vučić je Nataši Vulić, u skladu sa prazničnom tradicijom, uručio sendvič sa ruskom salatom.

Viktor Marković

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Svojom akcijom Vučić je ukazao da ništa neće menjati na putu kojim usmerava Srbiju!
  A ja svim čitaocima Nnuza želim bolju i lepšu novu 2020 kao i one posle!

 2. voya montoya kaže:

  Vec su spremili veliki broj sendvica,sa crnogorskom njeguskom kobasicom-made in Zlatibor…Naravno,sendvici su osvestani…i dimljeni ,na tamjanu…!!

 3. frka kaže:

  Salata direktno sa Jovanjice “bio organska”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *