nazad na vrh

Vučić poklonio sendvič botu koji je ostavio prvi komentar u 2020. godini

BEOGRAD, 2. januar 2020, (Njuz) – Predsednik Srbije posetio je Natašu Vulić, bota koji je ostavio prvi komentar u 2020. godini, i tom prilikom joj je poklonio sendvič.

Ova Beograđanka je sekund nakon ponoći, na vest o Vučićevoj novogodišnjoj čestitki, ostavila komentar da je predsednik Srbije garant uspešne godine za sve građane naše zemlje.

Tom prilikom, predsednik je istakao da kada prvi komentar u novoj godini ostavi pripadnica lepšeg pola to znači mir, sigurnost i stabilnost za celu zemlju.

– Komentar koji je napisao je prelep i veoma sam srećan što sam, uprkos brojnim obavezama, uspeo da je obiđem. Za nekog ko se bavi politikom ne postoji ništa lepše od ovakvih komentara i svi mi, koji vodimo zemlju, za njih živimo. Nataši želim puno sreće i zdravlja, kao i ovakvih komentara, naravno – izjavio je Vučić.

Predsednik je istakao da je komentar dobio veliki broj pluseva, što je potvrda da je na mestu.

– Ništa nije bilo namešteno, Nataša je osetila potrebu da ovo napiše i nadam se da će sledeće godine ponovo biti prva, a ja ću opet doći da je posetim i da joj uručim sendvič. Zahvalan sam i svim ostalim botovima koji su pozitivno reagovali na ono što je Nataša napisala – dodao je on.

Kako Njuz nezvanično saznaje predsednik Vučić je Nataši Vulić, u skladu sa prazničnom tradicijom, uručio sendvič sa ruskom salatom.

Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Svojom akcijom Vučić je ukazao da ništa neće menjati na putu kojim usmerava Srbiju!
    A ja svim čitaocima Nnuza želim bolju i lepšu novu 2020 kao i one posle!

  2. Vec su spremili veliki broj sendvica,sa crnogorskom njeguskom kobasicom-made in Zlatibor…Naravno,sendvici su osvestani…i dimljeni ,na tamjanu…!!

  3. Salata direktno sa Jovanjice “bio organska”

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix