njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

28. jul. 2014

Vučić pozvao ministre da letuju u Obrenovcu

...

BEOGRAD, 28. jul 2014, (Njuz) – Premijer Aleksandar Vučić zamolio je ministre u Vladi da bar deo svog letnjeg godišnjeg odmora provedu u Obrenovcu, saznaje Njuz.

Jedan od ministara koji je bio prisutan na sednici Vlade u četvrtak otkrio nam je da je premijer time apelovao na kolege u Vladi da i ličnim primerom pokažu da imaju razumevanja za veliku krizu u kojoj se našao Obrenovac posle poplava, i da deo novca od zarade potroše u tom gradu.

– Nije to bila nikakva direktiva, već samo sugestija da bi bilo dobro da visoki funkcioneri deo novca za odmor potroše u Obrenovcu i da tako ličnim primerom pokažu da nisu sasvim zaboravili na taj grad. Neka ministri 10 dana provedu gde god žele i na kojim god morima žele, ali neka se bar pet dana odmore i potroše novac u Obrenovcu – prepričava naš izvor šta je Vučić poručio kolegama.

Naš sagovornik kaže da će se videti da li će ministri poslušati predlog premijera, jer prve reakcije na samoj sednici nisu bile ohrabrujuće.

– Mnogi su bili namršteni zbog takvog predloga, jer realno, šta će u Obrenovcu sada kada je tamo pustoš – kaže on.

Na naše pitanje gde će premijer Vučić ići na odmor, rečeno nam je da će “javnost dobiti kompletnu informaciju vrlo brzo”.

– Ono što se sada zna jeste da će letnji odmor premijera Vučića trajati nešto više od dva dana, odnosno od petka po podne do nedelje uveče. Konačno vreme i mesto gde će premijer ići na odmor još nije određeno, ali se pretpostavlja da deo odmora, to jest nekoliko sati provesti u Obrenovcu – kaže naš sagovornik.

Gostujući nedavno na RTS, premijer Vučić je u kontekstu odgovornog postupanja u vreme krize citirao razgovor s nemačkim političarem koji mu je savetovao da godišnji odmor zbog imidža provede u Obrenovcu.

Viktor Marković

 1. Svetislav kaže:

  Konačno jedna vest koja će obradovati sve iskrene patriote. Šta ima više da se doda. Oni koji nisu iskreni, nisu ni patriote i obnuto. U svakom slučaju, kiše ima dovoljno i ovakvo letovanje može ministrima doneti besplatne obroke jer zbog nepogoda ne mogu ići van hotela na plažu,

 2. BOT kaže:

  Picousti baron

 3. BOT kaže:

  Uuuuu …. ” Vaš komentar čeka pregled. ” …. i vas su postrojili rodjaci ….

 4. mirko kaže:

  Нажалост, текст је врло близу истинитог. Вучић у старту обесмишљава сваку пародију.

 5. aleksandar kaže:

  Kad sam procitao da demamgog svoje stado vodi autobusom u Nis,
  pomislih “jebo to, sreca ce biti kad budu isli cisternom”….

 6. deda Dragan kaže:

  To bi bilo patriJotski, pod uslovom da im obezbede i pvratak : hladnjačom.

 7. Tagore kaže:

  Na Krimu je bolje, jer tamo kriminalnih cena nema, a nova kockarnica radi punom parom. (Za građevinarski odmor Soči je jeftiniji.)

 8. nisam bezobrazan kaže:

  Imidz pre svega!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *