nazad na vrh

Vučić: Prihvatiću sve zahteve snega ako odblokira puteve

Predsednik odlučio da ispuni volju većinskog snega

CELA SRBIJA, 12. decembar 2021, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će prihvatiti sve zahteve snega ako prestane sa blokadama najvažnijih puteva i raskrsnica u Srbiji.

Vučić je ovu izjavu dao samo par dana nakon što je izričito naglasio da “ne postoji pritisak pod kojim će usvojiti snegove zahteve i da snegu ostaje jedino da ga zatrpa i ubije”.

– Stvari su se promenile od moje poslednje izjave, kad je bilo lepo vreme. Ako sneg blokira puteve, znači da ima dobar razlog za to. Moje je da slušam volju većinskog snega. Prihvatam oba zahteva, prvi – da uklonimo grtalice iz Srbije i drugi – da ga ne čistimo – rekao je predsednik.

– Meni sneg nikad nije ni smetao. Jeste da lepo škripi kada gazim po njemu, ali on može biti i koristan, recimo kad se kotrlja i od njega pravi gospodin Sneško Belić. Aljkavi putari, gradonačelnici i predsednici opština su krivi za ovakvo stanje sa neprohodnim putevima zbog snega – zaključio je Vučić.

Kako saznajemo, gospodin Sneg je zadovoljan predsednikovom odlukom, proglasio je pobedu i obećao da će prestati da pada i da blokira puteve u Srbiji.

Ipak, jedan deo snega smatra da nisu ispunjeni svi snežni zahtevi i nastavlja dalje da pada.

Miroslav Vujović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Kako stvari idu u zlatnoj Srbiji, preCedniku će jedino preostati da uskoro, na televiziji, jako zamoli Đilasa da mu kupi avionsku kartu, za najdalju destinaciju, u jednom pravcu!

  2. Neka pošalje batinaše da ga dobro izudaraju 🤣

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix