Predsednik odlučio da ispuni volju većinskog snega
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

12. dec. 2021

Vučić: Prihvatiću sve zahteve snega ako odblokira puteve

CELA SRBIJA, 12. decembar 2021, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će prihvatiti sve zahteve snega ako prestane sa blokadama najvažnijih puteva i raskrsnica u Srbiji.

Vučić je ovu izjavu dao samo par dana nakon što je izričito naglasio da “ne postoji pritisak pod kojim će usvojiti snegove zahteve i da snegu ostaje jedino da ga zatrpa i ubije”.

– Stvari su se promenile od moje poslednje izjave, kad je bilo lepo vreme. Ako sneg blokira puteve, znači da ima dobar razlog za to. Moje je da slušam volju većinskog snega. Prihvatam oba zahteva, prvi – da uklonimo grtalice iz Srbije i drugi – da ga ne čistimo – rekao je predsednik.

– Meni sneg nikad nije ni smetao. Jeste da lepo škripi kada gazim po njemu, ali on može biti i koristan, recimo kad se kotrlja i od njega pravi gospodin Sneško Belić. Aljkavi putari, gradonačelnici i predsednici opština su krivi za ovakvo stanje sa neprohodnim putevima zbog snega – zaključio je Vučić.

Kako saznajemo, gospodin Sneg je zadovoljan predsednikovom odlukom, proglasio je pobedu i obećao da će prestati da pada i da blokira puteve u Srbiji.

Ipak, jedan deo snega smatra da nisu ispunjeni svi snežni zahtevi i nastavlja dalje da pada.

Miroslav Vujović

  1. Milan (nisam odavde) kaže:

    Kako stvari idu u zlatnoj Srbiji, preCedniku će jedino preostati da uskoro, na televiziji, jako zamoli Đilasa da mu kupi avionsku kartu, za najdalju destinaciju, u jednom pravcu!

  2. Ja kaže:

    Neka pošalje batinaše da ga dobro izudaraju 🤣

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *