Vučič u Novoj godini poželeo još dece koja će raditi za SNS
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

01. jan. 2019

Vučić prvorođenoj bebi u 2019. poklonio laptop i miša za udaranje minusa

BEOGRAD, 1. januar 2019, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je jutros provorođenu bebu u novoj 2019. godini i pri tom joj poklonio laptop i miša, kako bi mogla lakše da udara minuse i ostavlja komentare na vestima.

– Poklonio sam joj kompjuter i miša, kako ne bi čekala da joj ih majka kupi, već da od malih nogu sama uči kako da ispod vesti u kojima se kritikuje politika Srpske napredne stranke, ili ja lično, udara minuse i ostavlja afirmativne komentare o meni, rekao je predsednik. Šapnuo sam joj da, gde god pročita da se hvale Jeremić, Đilas i Šolak, ona udari jedan minus ovim mišem i napiše kako su ti bivši pokrali zemlju, a potom da dopiše kako nas ka svetlijoj budućnosti vodi naš predsednik – rekao je Vučić okupljenim novinarima u porodilištu u Višegradskoj.

Vučič je majci male Iskre poželeo još dece koja će raditi u službi Srpske napredne stranke.

– Devojčica znači mir i sigurnost za posao pisanja komentara po društvenim mrežama jer su muškarci često impulsivni i prave greške, poput ostavljanja teksta “Delimo uz komentar” – objasnio je predsednik Srbije.

Vučič je demantovao vest da je nekoliko majki novorođenih beba odbilo njegovu posetu zajedno sa ministrom Lončarom, zbog malera i samo šapnuo svom saradniku da angažuje dodatno ljudstvo da udara minuse na tu vest.

Miroslav Vujović

 1. frka kaže:

  Tastaura sa dve dirke. Jeddna je minus a druga za vec napisanu pohvalu o zlatnom dobu.

 2. Milicko kaže:

  G.predsednice
  Valjda roditelji. I majka I otac. Na samom Iskrinom pocetku vi joj brisete oca…

 3. Vlada kaže:

  Deli komp preteklo mu preko plate.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *