njuz-autor

AUTOR: Bojan Ljubenovic

04. aug. 2013

Vučić se požalio prijatelju da ne čuje sebe dok priča

Vučić se zapitao da li je vreme da počne da pije živa jaja?

BEOGRAD, 4. avgust 2013, (Njuz) – Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić požalio se jutros svom dobrom prijatelju da sve slabije čuje sebe dok priča. Vučić je rekao da je do pre godinu dana sebe sasvim razgovetno čuo, ali da od tada ima velikih problema da razazna svoj glas.

– Dok sa stranačkim kolegama razgovaram na zatvorenim sastancima još i nešto čujem, ali kako izađem pred novinare, zvuk mog glasa odmah počne da se gubi. Evo pre neko veče dok sam gostovao na televiziji B92 sebe ništa nisam čuo. Svestan sam da iz mojih usta izlazi priča o rekonstrukciji vlade, stranim investicijama, borbi protiv korupcije ali gde potom nestanu, pojma nemam – ispričao je Vučić.

Prvi potpredsednik Vlade dodao je da zbog tog problema sve češće pravi pauze između svojih rečenica i deluje kao da se upravo probudio, ali da to čini upravo zbog toga kako bi sebe malo bolje čuo.

– Plašim se da ću izgubiti dobar glas, jer je to najgore što jednom političaru može da se desi. Srećom, za sada svi oko mene još klimaju glavama dok pričam, što znači da me bar oni čuju. Da li je vreme da počnem da pijem živa jaja? – upitao je Vučić svog prijatelja, koji ga je zamolio da još jednom ponovi šta je rekao, jer ga ništa nije čuo.

Bojan Ljubenović

 1. Zoin Mihailo kaže:

  Uskoro će Vučić da otvara usta dok će ostali oko njega pričati ono što je on do sada pričao, pa više ne mora da priča, jer svi znaju šta će da kaže.

  1. aleksandar kaže:

   seselj dzedzi na ladnom betonu na neograniceno dugo vremena, zbog govora mrznje…. picousti je za vreme bombardovanja bio ministar za informisanje.

   sta mislis dali svaki ambasador u beogradu i svaka vlada eu ima kovertiranu hasku optuznicu, koju ce da otvore ako mali ne bude bio dobar?

   not funny.

 2. Slavko kaže:

  “Aleksandar Vučić požalio se jutros svom dobrom prijatelju.”
  “…upitao je Vučić svog prijatelja.”

  Otkud njemu prijatelj? Ala lažete, bre.

  1. Pera Detlić kaže:

   Otkako je u vlasti ima on ihaaaaj prijatelja…može lopatom da ih tovari

   1. Ivica Dacic kaže:

    znaci vuckovi prijatelji… znaci lopata….

 3. scoby kaže:

  To je samo logicna posledica preterane terapije Bensedinima. Jos dok je bio samo ortodoksni seseljoid – mali aca (a ne unapredjeni Brat Alexandar, Alek, Prvi Podpredsednik itd.), u svakom javnom nastupu, delovao je kao da se nagutao nekoliko bocica Bensedina. Iz tog perioda potice legendarno pitanje upuceno neistomisljeniku:”Zasto ste nervozni? Ja sam vas pustio da pricate, pustite i vi mene”.

 4. aleksandar kaže:

  jbt, kako on medju ostalim ministrima misli da bude neki autoritet, kad on pije ziva jaja a oni svi zestinu?

 5. ariela kaže:

  Mozda ne cuje sebe jer ni sam ne veruje u ono sto prica…

 6. nisam bezobrazan kaže:

  A, mozda on nece ziva jaja, vec jaja na oko, a znamo da voli da stoji na rukama… jaja na oko i …

 7. Tagore kaže:

  Horor u Medvediji !
  Neki ružni Albanci kraj naše nezavisne pokrajine su sahrnili brojna tela naših ružnih Bosanaca iz Bratunca i Srebrenice u masovnoj grobnici kod Medveđe.
  (Još se ne zna kojim delovima tela se hrani naša milostiva keruša Mila.)
  .
  Ja bez četiri pištolja više ne idem i srpski restoran:
  http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/397500/Ispituju-se-navodi-o-masovnoj-grobnici-kod-Medvedje

 8. gradjanin kaže:

  Ma ne znam da li on sebe čuje, ali tvrdi da mu fali par milijardi evra u budžetu. Neće Srbija da bankrotira, nego će podignuti nove kredite u inostranim bankama. Tako svaki novi ministar finansija radi. Ali brate mili ovi na vlasti se stalno ponavljaju! Iscrpili su sve zajebancije sa narodom. Depresija i monotonija.

 9. Viduka kaže:

  Ministre promašili ste ! Košija jaja treba ne ….

  1. Tagore kaže:

   Gde može da se naruči poster ove srpske bulje 12X12 metara ?
   Moja žena Buljana želi da ga prilepi po plafonu preko ogledala .

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *