Vuk Drašković podsetio kako je sa Vučićem predvodio proteste 9. marta

njuz-autor

AUTOR: urednistvo

09. mar. 2017

 1. Ja sam kaže:

  -Ko je peder od vucica, vuka, vulina, nese, malog, palme, maje,zorane, jorgovanke, karica…?
  -SVI, SVI , SVI!

 2. Ariela kaže:

  Nisam tad bas nesto razumela sta mu znaci to SVI a sad mi je jasno…sto kazu “kad porastes i razmislis kazace ti se samo”…a kazalo mi se da sve godine sto provedoh na ulici s studentima dacima radnim narodom u nadi za bolju buducnost behu uzaludne…i sam Vuk je govorio: Ljudi to vam je “sjasi Kurta da uzjasi Murta”…to je sve isto…godine idu zivot tece…izgleda da je ovakvo bilo prorocanstvo ili necija kletva…”Hrani sina pa salji u vojsku, Srbija se umirit ne moze…”…kamo srece da smo prema neprijateljima bili kao prema sami sebi…

 3. voya montoya kaže:

  Pa u to vreme, je prema tumacenjima javnog servisa RTSa i stranke mladjanog radikala Vucica,pozdrav tri prsta bio ustaski pozdrav!!??Eto kako se mentalitet Srba menja…Kako vetar duva i kako mediji obrezuju raju!!!

 4. scoby kaže:

  Vođa 9. marta je juče svečano I radno proslavio jubilej – izjavom ljubavi Pametnon Velikom Vođi. Kako ovo neodoljivo podseća na kraj Orvelovog romana ”1984.”. Nekadašnji disident, posle silnih tortura dolazi do tragične samospoznaje: ”Voleo je Velikog Brata!”.

 5. dragan kaže:

  Dokurčilo čpveku da bude svetac, skapiro da je narod nezahvalan pa rešio da uradi nešto za sebe i Danu.

 6. zivorad stankovic kaže:

  Sad mi je jasno,vi izbosne od vuka pravite vucic to je zbog turaka moj vuko,vuce,vucicu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *