nazad na vrh

Vulin dobio od Palme pet puta po 3000 dinara

Palma bio darežljiv prema Vulinima

JAGODINA, 28. avgust 2017, (Njuz) – Ministar odbrane Aleksandar Vulin dobio je od Dragana Markovića pet puta po 3000 dinara, pokazuje snimak u koji je Njuz ekskluzivno imao uvid.

Palma je Vulina na sastanku pitao šta ga muči i kakve probleme ima, na šta je Vulin otvorio dušu.

– Svi su mi se smejali kad sam predložio da okačimo Vučićeve slike u vojnim objektima, a sad je i sam predsednik rekao da to ne želi…započeo je Vulin svoju ispovest.

Palma ga je, međutim, brzo prekinuo.

– 3000 za gospodina. Svoj petorici po 3000! – darežljiv je bio predsednik Skupštine Jagodina.

Iako su mnogi ovu Palminu akciju ocenili kao populističku, on to negira i kaže da pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija.

– Nemaju svi ministri sreću da njihove odluke budu prihvaćne i dočekane sa odobravanjem. Znamo da ovo nije neki veliki iznos, ali pomoći će gospodinu Vulinu da prebrodi ovaj težak period – naveo je Dragan Marković Palma i dodao da donirani novac može da “pokrije” najmanje dva termina u spa centru hotela Hajat.

  1. Potpuno razumem vuline, jer ako neko treba da visi onda je to vucic.

  2. Ipak je palma dalekovidiji od svih. Svi vide po dva vulina – a on petoricu!

  3. Onima što ništa nemaju i kojima je još samo dostojanstvo preostalo mogu i njega da prodaju pošto Palma plaća od 2 do 3 hiljade. Vulin ne bi trebalo ni to da dobije jer je on svoje davno izgubio.A ni Palma ne bi plaćao da novinari slučajno nisu bili tu da zabeleže ovaj nesebični gest dobročinstva.

  4. ljudiiii, vulin !? ministar odbrane !!!

  5. ne moze nam SUSA nista,jaci smo od Harvja…!!!mada bi nam resio problem irigacije supacke,irigijacije…!!!

  6. Poremecen narod poremeceni i politicari

  7. Malo je 5 puta. Ima tu više Yulina…

  8. Rešio Vulin da po direktivi sprovede unutrašnji dijalog.I tako pomrsiše mu se misli i glasovi i on odustade.Pita ga šef:Jesi li uspeo da popričaš sam sa sobom.A Vulin će:Ma kakvi ja sam se sa tim debilima posvađao.A šef će:A ja mislio da u tebi čuči genije. A Vulin će:Imam šefe i jednog genija ali on nikako da se probudi,al zato ove budale nikako da se umore.

  9. Човеку треба тај новац за лекове. Није он крив што је болестан, болес’ не бира.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix