njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

12. apr. 2019

Vulin i Vesić započeli delimičan štrajk glađu izbacivanjem hleba iz ishrane

BEOGRAD, 12. april 2019, (Njuz) – Ministar odbrane Aleksandar Vulin i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, započeli su danas delimičan štrajk glađu izbacivanjem hleba iz ishrane.

Oni su rekli da sve vrste hleba, crni, beli, integralni i hleb sa heljdom, kao i kifle, kroasane i štapiće, neće jesti sve dok opozicija ne prestane da vrši nasilje.

Ministar Vulin kaže da je bio spreman da danas započne potpuni štrajk glađu, ali da ga je predsednik Aleksandar Vučić razuverio.

– Ubedio me je da ne započinjem potpuni štrajk glađu, jer sam suviše vredan da bismo rizikovali. Istovremeno, i naši potencijalni neprijatelji iz regiona bi znali da je srpski ministar vojske iscrpljen i mogli bi da tu informaciju zloupotrebe i napadnu nas – otkriva Vulin i dodaje da se zato opredelio za kompromisno rešenje.

– Izbacio sam hleb i odlučan sam da u svojoj nameri idem do kraja, bez obzira na posledice. Ma koliko paprikaš bio gadan bez hleba, uprkos tome što se sarme jedva gutaju ako nema hleba, ja sam spreman da se žrtvujem dokle god opozicija ne prestane da radi ovo što već mesecima radi – najavljuje Vulin.

On se ovde ne zaustavlja i navodi da će, ako opozicija ne posluša njegove zahteve, uskoro svoj delimičan štrajk glađu radikalizovati.

– Sledeće nedelje prestaću da jedem špagete, one tamo krompir, a za dve nedelje ću u potpunosti izbaciti kari – kaže Vulin.

Marko Dražić

  1. Wtf kaže:

    Znaci prelazi na gluten free dijetu? SPrema se za Vimbldon ocito.

    1. Lena kaže:

      Ko bi rekao da su toliko progresivni da krenu sa keto. Gotovi smo, živeće zauvek

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *