nazad na vrh

Vulin kažnjen zbog nedozvoljenog parkiranja amfibije ispred skupstine

...FOTO: Marko Ristić

BEOGRAD, 27. maj 2014, (Njuz) – Ministar za rad i zapošljavanje Aleksandar Vulin morao je da plati kaznu zbog nedozvoljenog parkiranja amfibije ispred Skupštine Srbije.

Vulin je na skupštinsko zasedanje došao amfibijom direktno iz Obrenovca, ali je u žurbi vozilo nesmotreno ostavio tik ispred ulaznog stepeništa. Nedugo zatim dobio je poziv iz policije da hitno ukloni amfibiju na parking, a morao je i da plati kaznu zbog pogrešnog parkiranja.

U izjavi za Njuz Vulin kaže da nije u pitanju ništa strašno i da su mediji malo “napumpali” priču, ali da je ipak razočaran postupkom policije.

– Žurio sam i hteo sam da parkiram amfibiju na obližnjem parkingu, ali mi nisu dozvolili uz obrazloženje da će im gusenice izrovati asfalt. Policija nije imala razumevanja i kaznili su me. Ali, znate, ta kazna, to nije kazna samo za mene, to je kazna za sve ljude unesrećene poplavom i za sve Srbe sa Kosova i Metohije. Sramno – rekao je Vulin.Prema njegovim rečima, cela situacija je mogla i drugačije da se završi, ali zahvaljujući njegovoj pribranosti – nije.

– U jednom trenutku, dok mi je policajac pričao o obavezama i pisao kaznu, zapitao sam se ‘Šta bi Če uradio u ovoj situaciji?’ i verujte mi, odgovor na to pitanje nije bio nimalo lep. Sva sreća pa sam bio priseban i odlučio da uradim ono što bi Vulin uradio, a to je plaćanje kazne – zaključio je Vulin.

Nenad Milosavljević

 1. […] Vulin je na skupštinsko zasedanje došao amfibijom direktno iz Obrenovca, ali je u žurbi vozilo nesmotreno ostavio tik ispred ulaznog stepeništa. Nedugo zatim dobio je poziv Procitaj celu vest […]

 2. Dobro je da nije izgazio amfibijom parkirana kola ispred Skupštine, kao što je to izveo u potopljenom Obrenovcu.

 3. Wool in – Wool out

 4. Obavestite ga da je vanredna siruacija prošla i da ne može više da se kurči sa ambibijom po centru

  • On je manje vazna desna ruka, vaznije desne ruke su se kurcile u helikopterima. Mogli su novi Krupanj iz temelja da sagrade za gorivo koje su potrosili na vozikanje helikopterima

 5. Konacno su nasli odgovorne za neorganizovanost. Odmah pohapsiti te policajce i izaci pred narod i reci : “Evo zbog koga vi nemate svoje domove i bliznje”.

 6. NIje to Vulin, to je VOLINA! Neko ce pomisliti violina, ne, ne, ono malo pre je :)

 7. Ko zna mozda iz ovoga izadje nesto i pozitivno.
  Mozda policajci uplate kaznu na racun za pomoc unesrecenima u poplavi.
  Pa ispadne da je Vulin uradio i neko dobro delo.

 8. A sta ako iza svega Toga stoji Vucic.
  Znate da on ne prasta ako je neko popularniji od njega.
  A ipak je on sada Premijer, nije vise P:P:P.!!

 9. A Ce je Vucic? Hteo je da kaze:‘Šta bi Alek uradio u ovoj situaciji?’

 10. Postoji tvrdnja da na Radan Planini na jugu Srbije u blizini nekog sela koje se zove Ivanji postoji gravitaciona anomalija koja uzrokuje da se na primer ugaseni automobili krecu uzbrdo, a takodje na tom mestu postoji i neki potok koji tece uzbrdo umesto nizbrdo. Zanimljivo je takodje da samo jedan profesor sa matematickog fakulteta objasnjava da se tu ustvari radi o poremecaju magnetizma, medjutim, postoji i velika grupa univerzitetskih profesora koji odbacuju teoriju o mogucem poremecaju gravitacije i tvrde da se ustvari tu radi o optickoj iluziji, odnosno da je konfiguracija terena takva da samo izgleda tako da se automobili i voda krecu uzbrdo odnosno nizbrdo. Bojim se da ce Vucic pokusati u svom ekspozeu kad se bude obracao poslanicima u parlamentu povodom katastrofalnih poplava pokusati da dokaze teoriju o optickoj iluziji koja se desila sa poplavama, odnosno, da gradjane Srbije napravi blesavim i da nas ubedi da se one nisu nikad dogodile ili da je u Obrenovcu gostovao Dejvid Koperfild najveci iluzionista sveta i da je sve ono sto se tamo desilo bila samo njegova predstava.

 11. Ma potpuno neorganizovana poplava. Gde je paparaco lov. Ja bih se vec dva puta slikao za prvi dnevnik u gnjurackom odelu, sa propratnim izjavam kako je sve ovo populizam, a iz helikoptera se ne bih vadio. A ovaj novi ministar odbrane, bas je novi, on ce da istrazuje gde su aluminijumski camci… Poznato je da sam ja o tome i pisao i govorio.
  Dragan Stetanovac

 12. Ružno je ovo što mu radim, ali g. Vul(V)in (od podmoskovske mu Mire) i ne zaslužuje bolje, s’ obzirom šta nam rade i opstaju, na nama ovako već mrtvima, svih ovih decenija!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix