nazad na vrh

Vulin našao vezu da ga prime u vojsku

Ministarstvo odbrane
Za Vulina je pronalazak veze za vojsku najviši patriotski čin FOTO: Ministarstvo odbrane

BEOGRAD, 18. jul 2017, (Njuz) – Ministar odbrane Aleksandar Vulin saopštio je danas da je najzad uspeo da nađe vezu koja će mu omogućiti da ode na odsluženje vojnog roka, saznaje Njuz. Vulin je istakao da mu je pronalazak veze za vojsku bio velika želja još od rane mladosti i da je godinama sanjao da će naći nekoga ko će mu pomoći da oduži svoj dug prema otadžbini.

– Pronalazak veze za vojsku smatram najvišim patriotskim činom i dugo sam patio i bio razočaran u sebe zbog toga što nisam mogao da je pronađen. Možete samo da zamislite kako se oseća mlad čovek koji veruje da sve može i sve zna kada shvati da ne poznaje nikoga ko može da mu sredi služenje vojnog roka – izjavio je Vulin za Njuz.

– Godinama sam zbog toga trpeo podsmehe i slušao priče da nisam sposoban da nađem čoveka za odlazak u vojsku. Ljudi su mi govorili da je zbog mog stanja i veza za civilnu vojsku uspeh, ali ja sam verovao da će doći dan kada moje zdravstveno stanje neće biti prepeka da radim stvari o kojima sam oduvek maštao – napomenuo je ministar odbrane.

Vulin je istakao da mu je sada cilj da pronađe vezu za služenje vojske u Beogradu.

– Čim to završim potražiću nekoga ko može da mi sredi da se uopšte ne pojavljujem u kasarni – rekao je ministar.

Soko Sokolović
Viktor Marković