njuz-autor

AUTOR: urednistvo

08. jan. 2018

Vulin u 23 parčeta tetkine česnice našao po 9.000 evra

BEOGRAD, 8. januar 2018, (Njuz) – Ministar odbrane Aleksandar Vulin posetio je za Božić ženinu tetku iz Kanade i prilikom lomljena česnice u 23 parčeta našao po 9.000 evra.

Vulin je rekao da je ovo prvi put da mu se ovako nešto desi.

– Ja nikada u česnici nisam našao ni dinar, a kamoli 9.000 evra i to 23 puta. Ovo je nešto neverovatno – naveo je Vulin.

Ministar odbrane i lider Pokreta Socijalista istakao je da je ovo za njega posebna čast jer je dobro poznato da je on ubeđeni komunista i levičar.

– Nije najvažnije da li sam ja našao 23 puta po 9.000 evra u česnica. Najvažnije je da mladi ljudi iz ovoga što se meni desilo izvuku pouku da nadu nikada ne treba gubiti, da bolje sutra uvek može da vam se desi i da treba verovati. Verovati u sebe, u svoj rad, u svoje sposobnosti – kaže Vulin.

On je dodao i da je veoma srećan zbog ovoga, ali da mu je to donelo jednu dodatnu obavezu jer će sada morati 23 puta da ide kod tetke kako bi taj novac doneo u Srbiju.

Ekipa Njuza

  1. zeks kaže:

    Bas mi je drago sto je Vulina sreca pogledala,jer kao socijalista bas je se skromno oblacio,a sada posle ovog dobitka moze lepo da se nosi!

  2. milan (nisam odavde) kaže:

    Krajnje je vreme da bar jedan od vulina promeni priču i kaže da je kod tetke bio samo jedanput i dobio od nje neki koin (bitcoin), kome je, na njegovu sreću, vrednost tako puno porasla, pa je ladno kupio stan! Takva priča bi bila jednaka onoj prvobitnoj, jedino lakša za poverovati!

  3. Malo mnogo kaže:

    Tetka iz Kanade mesi česnice sa više para nego brašna, nisu jestive al su zato isplatljive.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *