njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

15. apr. 2019

Vulin započeo štrajk negledanjem poslednje sezone serije Igra prestola

15. april 2019, (Njuz) – Ministar odbrane Aleksandar Vulin započeo je štrajk negledanjem poslednje sezone Igre prestola, zbog, kako kaže, “nasilja koje opozicija svakodnevno sprovodi u Srbiji tako što spojluje seriju onima koji je nisu još uvek odgledali.”

Vulin je izjavio kako ne traži samilost i sažaljenje građana Srbije zbog svoje žrtve iako, prema sopstvenim rečima, shvata u šta se upušta.

– Ovo je najveća žrtva koju neki građanin može da podnese ali ja sam spreman da izguram do kraja i da nikad ne saznam ko će zauzeti Gvozdeni presto. Međutim, neko mora da stane na put lopovima, tajkunima i fašistima koji svakodnevno pričaju o seriji pred onima koji je još nisu gledali i time nam kvare užitak i iznenađenje, rekao je ministar odbrane.

Ostali ministri u vladi i poslanici SNS su izjavili kako će se solidarisati sa Vulinom i prestati da gledaju poslednju sezonu, ali “posle druge, treće epizode”.

– Pokušali smo da ubedimo Vulina da počne sa svojim štrajkom negledanja nakon neke treće epizode recimo, ali on je baš ekstreman i počeće odmah. Ja sam svoje negledanje odložio tako da ću početi čim vidim šta se dešava sa Varisom, i da se uverim da ne gine odmah na početku. Mnogo sam se smorio kad su ubili Maloprstića, napominje gradski menadžer Goran Vesić.

Kako se nezvanično saznaje, ministar Vulin je bacio svoj mobilni telefon, isključio internet i kablovsku televiziju, i sedi zaključan u svojoj kancelariji dok pred njegovim kabinetom njegovi asistenti stoje u pripravnosti sa prvom epizodom na laptopu “u slučaju da ministar Vulin poludi od neizvesnosti.”

Viktor Marković

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *