nazad na vrh

Vulin započeo štrajk negledanjem poslednje sezone serije Igra prestola

15. april 2019, (Njuz) – Ministar odbrane Aleksandar Vulin započeo je štrajk negledanjem poslednje sezone Igre prestola, zbog, kako kaže, “nasilja koje opozicija svakodnevno sprovodi u Srbiji tako što spojluje seriju onima koji je nisu još uvek odgledali.”

Vulin je izjavio kako ne traži samilost i sažaljenje građana Srbije zbog svoje žrtve iako, prema sopstvenim rečima, shvata u šta se upušta.

– Ovo je najveća žrtva koju neki građanin može da podnese ali ja sam spreman da izguram do kraja i da nikad ne saznam ko će zauzeti Gvozdeni presto. Međutim, neko mora da stane na put lopovima, tajkunima i fašistima koji svakodnevno pričaju o seriji pred onima koji je još nisu gledali i time nam kvare užitak i iznenađenje, rekao je ministar odbrane.

Ostali ministri u vladi i poslanici SNS su izjavili kako će se solidarisati sa Vulinom i prestati da gledaju poslednju sezonu, ali “posle druge, treće epizode”.

– Pokušali smo da ubedimo Vulina da počne sa svojim štrajkom negledanja nakon neke treće epizode recimo, ali on je baš ekstreman i počeće odmah. Ja sam svoje negledanje odložio tako da ću početi čim vidim šta se dešava sa Varisom, i da se uverim da ne gine odmah na početku. Mnogo sam se smorio kad su ubili Maloprstića, napominje gradski menadžer Goran Vesić.

Kako se nezvanično saznaje, ministar Vulin je bacio svoj mobilni telefon, isključio internet i kablovsku televiziju, i sedi zaključan u svojoj kancelariji dok pred njegovim kabinetom njegovi asistenti stoje u pripravnosti sa prvom epizodom na laptopu “u slučaju da ministar Vulin poludi od neizvesnosti.”

Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix