nazad na vrh

Vulinov štrajk glađu podržalo 30 Vulina

BEOGRAD, 11. april 2019, (Njuz) – Ministar odbrane Aleksandar Vulin najavio je štrajk glađu kao vid protesta protiv nasilja koje vrši opozicija, a njegov primer slediće još trideset Vulina, saznaje Njuz.

Oni najavljuju da će sutra u 11:55 otpočeti protest i da će on trajati sve do ispunjenja njihovih zateva.

– Moramo jednom podvući crtu i stati na kraj ludilu kojim smo svakodnevno podvrgnuti- rekao nam je jedan od Vulina. – Ponašanje opozicije je apsolutno neprihvatljivo, baca senku na uspehe vlade i stvara loš utisak o Srbiji u svetu. Na ovaj korak sam se odlučio čim sam čuo da se ministar Vulin odlučio na štrajk glađu. Moje mesto je danas pored njega i biću tu sve dok štrajk traje. Očekujem da će državni organi brzo reagovati i ozbiljno shavtiti naše zahteve – poručio je ovaj Vulin.

Ministar odbrane tvrdi da neće odustati od štrajka sve dok opozicija ne prestane sa svakodnevnim napadima na Vladu Srbije i predsednika Aleksandra Vučića. 

– Situacija je nepodnošljiva, a svakim danom postaje sve gore. Ako danas ne zaustavimo njihovo divljanje, plašim se da ćemo se suočiti sa nesagledivim posledicama – obrazlaže ministar Vulin razloge za ovaj ekstreman potez. – Vlast je svakodnevno izložena šikaniranju od strane opozicije. Odlučio sam se na ovakav korak kako bih svima stavio do znanja da je Srbija ozbiljna država u kojoj nema mesta za nasilnike čija je jedina politika mržnja prema predsedniku Vučiću . Pritisak je prosto nepodnošljiv i imam utisak da ću, ako ne učinim nešto, totalno pući – rekao nam je ministar i izvinio se što žuri jer ima zakazan termin u Hajatovom spa centru.

Ministrov protest su podržali i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, poslanici vladajuće koalicije, a kako saznajemo broj Vulina koji će od sutra štrajkovati glađu još nije konačan.

Bojan Savić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Bledo vam je ovo, drugovi Njuzovci. Sa Vulinom više ne možete da se kvalitetno sprdate. To što je on u stanju da smisli i uradi, vi ne možete. Mislim, niko ne može…

 2. Izdrzite do kraja!

 3. Obecao da nece jesti g….,i vec privukao Gorana Vesica,na slican patriotski potez…?!

 4. Dok se vojska redovno služila, smatralo se da na obuku primi golobradog mladića i od njega napravi čoveka. Izgleda da vojska ministra vulina uzima na obuku i budale da bi od njih napravila još veće budale!

 5. Немој вулине, поједи нешто, треба лекиће да попијеш, не сме то на празан стомак бре! Ево тетка ангелина спремила лигње, за тебе и ацу, ајде па ће после да идете у касарну да се играте, узми мало благо тетке!

 6. Živo me zanima da li će zajedno sa Dučeom štrajkovati i njegove amazonke, uključujući i onu samohodnu babu (zaposlena u gradskoj upravi kao šta?) koja zamalo Bastaću nije iskopala oči? I zašto se medicinska struka ne oglasi, ovaj štrajk može biti smrtonosan za dublerku Zorice Brunclik koja je na barikadama već padala u nesvest…

 7. KO sere, ne boji se gladi…

 8. A da nama da to sto je trebao da pojede,posto mi uporno jedemo g….!

 9. Odustali od štrajka – Nastavljaju da jedu govna.
  Da ne propadne cisterna Žeksu koji je sa belog prešao na žuto.

 10. Neuropsihijatarska ekipa brine i zdravlju Vulina, pije litijum sto posto jer nisu svi u njemu saglasni sa štrajkom.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix