njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

11. apr. 2019

Vulinov štrajk glađu podržalo 30 Vulina

BEOGRAD, 11. april 2019, (Njuz) – Ministar odbrane Aleksandar Vulin najavio je štrajk glađu kao vid protesta protiv nasilja koje vrši opozicija, a njegov primer slediće još trideset Vulina, saznaje Njuz.

Oni najavljuju da će sutra u 11:55 otpočeti protest i da će on trajati sve do ispunjenja njihovih zateva.

– Moramo jednom podvući crtu i stati na kraj ludilu kojim smo svakodnevno podvrgnuti- rekao nam je jedan od Vulina. – Ponašanje opozicije je apsolutno neprihvatljivo, baca senku na uspehe vlade i stvara loš utisak o Srbiji u svetu. Na ovaj korak sam se odlučio čim sam čuo da se ministar Vulin odlučio na štrajk glađu. Moje mesto je danas pored njega i biću tu sve dok štrajk traje. Očekujem da će državni organi brzo reagovati i ozbiljno shavtiti naše zahteve – poručio je ovaj Vulin.

Ministar odbrane tvrdi da neće odustati od štrajka sve dok opozicija ne prestane sa svakodnevnim napadima na Vladu Srbije i predsednika Aleksandra Vučića. 

– Situacija je nepodnošljiva, a svakim danom postaje sve gore. Ako danas ne zaustavimo njihovo divljanje, plašim se da ćemo se suočiti sa nesagledivim posledicama – obrazlaže ministar Vulin razloge za ovaj ekstreman potez. – Vlast je svakodnevno izložena šikaniranju od strane opozicije. Odlučio sam se na ovakav korak kako bih svima stavio do znanja da je Srbija ozbiljna država u kojoj nema mesta za nasilnike čija je jedina politika mržnja prema predsedniku Vučiću . Pritisak je prosto nepodnošljiv i imam utisak da ću, ako ne učinim nešto, totalno pući – rekao nam je ministar i izvinio se što žuri jer ima zakazan termin u Hajatovom spa centru.

Ministrov protest su podržali i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, poslanici vladajuće koalicije, a kako saznajemo broj Vulina koji će od sutra štrajkovati glađu još nije konačan.

Bojan Savić

 1. MarkoNS kaže:

  Bledo vam je ovo, drugovi Njuzovci. Sa Vulinom više ne možete da se kvalitetno sprdate. To što je on u stanju da smisli i uradi, vi ne možete. Mislim, niko ne može…

 2. Beogradjanka kaže:

  Izdrzite do kraja!

 3. voya montoya kaže:

  Obecao da nece jesti g….,i vec privukao Gorana Vesica,na slican patriotski potez…?!

 4. milan (nisam odavde) kaže:

  Dok se vojska redovno služila, smatralo se da na obuku primi golobradog mladića i od njega napravi čoveka. Izgleda da vojska ministra vulina uzima na obuku i budale da bi od njih napravila još veće budale!

 5. Баш Рђа kaže:

  Немој вулине, поједи нешто, треба лекиће да попијеш, не сме то на празан стомак бре! Ево тетка ангелина спремила лигње, за тебе и ацу, ајде па ће после да идете у касарну да се играте, узми мало благо тетке!

 6. scoby kaže:

  Živo me zanima da li će zajedno sa Dučeom štrajkovati i njegove amazonke, uključujući i onu samohodnu babu (zaposlena u gradskoj upravi kao šta?) koja zamalo Bastaću nije iskopala oči? I zašto se medicinska struka ne oglasi, ovaj štrajk može biti smrtonosan za dublerku Zorice Brunclik koja je na barikadama već padala u nesvest…

 7. qgo kaže:

  KO sere, ne boji se gladi…

 8. Djura kaže:

  A da nama da to sto je trebao da pojede,posto mi uporno jedemo g….!

 9. Mihajlo Knežević kaže:

  Odustali od štrajka – Nastavljaju da jedu govna.
  Da ne propadne cisterna Žeksu koji je sa belog prešao na žuto.

 10. Vlada kaže:

  Neuropsihijatarska ekipa brine i zdravlju Vulina, pije litijum sto posto jer nisu svi u njemu saglasni sa štrajkom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *