nazad na vrh

Zbog koronavirusa SNS preporučuje botovima rad od kuće

BEOGRAD, 11. mart 2020, (Njuz) – Nakon što je nekoliko velikih preduzeća preporučilo svojim zaposlenima da rade od kuće, iz centrale Srpske napredne stranke je danas saopšteno da se botovi šalju nazad u svoje domove zbog opasnosti od širenja koronavirusa.

Kako saznaje Njuz, u SNS-u su sigurni u efikasnost svojih zaposlenih i nemaju dilemu da će botovski posao raditi podjednako efikasno, kao i kada im nadređeni stoji nad glavom u centrali stranke.

– Prema prvim informacijama, nastavićemo da dobijamo puni iznos plate od 80 hiljada dinara, kao i naknadu za sendvič, ali će nam primanja biti umanjena za prevoz do posla – izjavio je naš sagovornik iz SNS botovskog tima, koji je tražio da ostane anoniman.

Glavni IT inžinjer nam je potvrdio da je softver sada prilagođen, te da mu botovi mogu pristupati i sa kućnih računara, ali uz preporuku da ne otvaraju sumnjive emailove kako ne bi prošli kao serveri Grada Novog Sada.

Ljuba Miodragović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. A i zabranjeno im je da koriste više od 100 mejlova po računaru, osim ako ne pišu sa klupe u parkiću!

  2. Dzabe…!! Hakeri su ih isterali iz jazbina…Eto , onomad u Novom Sadu…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix