nazad na vrh

Željko Mitrović ponudio Vučiću da ga gondolom odveze na Kosovo

Mitrović će Vučića najpre provozati zalivom na imanju "Zadruge"

BEOGRAD, 7. septembar 2018, (Njuz) – Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović ponudio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da ga u posetu Kosovu odveze svojom gondolom.

Iako je odlazak predsednika na Kosovo za sada pod znakom pitanja, Mitrović je izrazio želju da Vučića lično gondolom odveze u ovu posetu.

– Mislio sam da predsednika Vučića najpre provozam zalivom na imanju “Zadruge” u Šimanovcima, a nakon toga bismo uzbudljivom vožnjom tokom Velike Morave došli do Južne Morave, a potom i do Ibra – objasnio je Mitrović.

Prema njegovim rečima, njemu i predsedniku bi društvo pravili Kija Kockar i Marko Đurić.

– U toj gondoli bismo spojili najbolje od dva sveta, politike i rijalitija. Ova spektakularna plovidba bi se završila velikim svečanim ulaskom u Gazivode, a sve bi bilo prenošeno u direktnom prenosu na Pink televiziji – naveo je Mitrović.

Kako saznajemo, ovaj spektakularni događaj, koji Mitrović naziva “Kosovskim imaginarijumom”, uveličaće i specijalna atrakcija – leteći Vulin.

– Ministar odbrane će obući mlazno odelo i izvešće specijalnu tačku iznad Gazivoda, sve to naravno ukoliko do tada uspemo da ga urazumimo i objasnimo mu da nije baš najbolja ideja da se zaleti i zakuca u branu tog jezera – zaključio je Mitrović.

Nenad Milosavljević

  1. Ovo bi bilo moguće da su Grobar i njegov prika ispunili svoje obećanje o spajanju Egejskog i Panonskog mora. Do tada će AV morati da prati izveštaj o vodostanju…

  2. Ukoliko im se neko brdo nađe na putu, preneće ga na drugo mesto

  3. Pa za Kosovo su ga do sada mnogi navozali, red je da se ponudi neko da ga tamo odvoza!

  4. Ode vodja na gazimestan.(gazivode)
    Ja pakujem kofere, prošli put sam zakasnio.

  5. Jos ako Predsednik proseta povrsinom jezera..VAUUU .Ono ce se nazvati Gazi-vode,jer je tu prvi put jedan Srbin hodao po talasima,i gde nije krocila srpska stopa ( iz uze Srbije )…

  6. Neka ih AV prevesla do tamo, ide mu. Vesla penzionere, pa se uhodao.

  7. jos par trenutaka do govora veka velikog vodje. ni slutio nisam da medju nama zivi potomak naseg slavnog i lukavog odiseja, zeljko mitrovic. prosto genijalna ideja, nadigrao je batu santosa u ostroumnosti. albanci blokirali puteve, a plemic mitrovic je hteo da srednjevekovnim vodotokovima, zilama pucavicama nemanjicke srbije doplovi na kosovo. predlazem i princa danija na tu ladju. jedino ta ladja moze da osvetli put srpskom narodu.

  8. Bravo Nenade! Antologijski tekst.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix