nazad na vrh

Željko Mitrović ponudio Vučiću da ga gondolom odveze na Kosovo

Mitrović će Vučića najpre provozati zalivom na imanju "Zadruge"

BEOGRAD, 7. septembar 2018, (Njuz) – Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović ponudio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da ga u posetu Kosovu odveze svojom gondolom.

Iako je odlazak predsednika na Kosovo za sada pod znakom pitanja, Mitrović je izrazio želju da Vučića lično gondolom odveze u ovu posetu.

– Mislio sam da predsednika Vučića najpre provozam zalivom na imanju “Zadruge” u Šimanovcima, a nakon toga bismo uzbudljivom vožnjom tokom Velike Morave došli do Južne Morave, a potom i do Ibra – objasnio je Mitrović.

Prema njegovim rečima, njemu i predsedniku bi društvo pravili Kija Kockar i Marko Đurić.

– U toj gondoli bismo spojili najbolje od dva sveta, politike i rijalitija. Ova spektakularna plovidba bi se završila velikim svečanim ulaskom u Gazivode, a sve bi bilo prenošeno u direktnom prenosu na Pink televiziji – naveo je Mitrović.

Kako saznajemo, ovaj spektakularni događaj, koji Mitrović naziva “Kosovskim imaginarijumom”, uveličaće i specijalna atrakcija – leteći Vulin.

– Ministar odbrane će obući mlazno odelo i izvešće specijalnu tačku iznad Gazivoda, sve to naravno ukoliko do tada uspemo da ga urazumimo i objasnimo mu da nije baš najbolja ideja da se zaleti i zakuca u branu tog jezera – zaključio je Mitrović.

Nenad Milosavljević

 1. Ovo bi bilo moguće da su Grobar i njegov prika ispunili svoje obećanje o spajanju Egejskog i Panonskog mora. Do tada će AV morati da prati izveštaj o vodostanju…

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Ukoliko im se neko brdo nađe na putu, preneće ga na drugo mesto

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Pa za Kosovo su ga do sada mnogi navozali, red je da se ponudi neko da ga tamo odvoza!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Ode vodja na gazimestan.(gazivode)
  Ja pakujem kofere, prošli put sam zakasnio.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 5. Jos ako Predsednik proseta povrsinom jezera..VAUUU .Ono ce se nazvati Gazi-vode,jer je tu prvi put jedan Srbin hodao po talasima,i gde nije krocila srpska stopa ( iz uze Srbije )…

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 6. Neka ih AV prevesla do tamo, ide mu. Vesla penzionere, pa se uhodao.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 7. jos par trenutaka do govora veka velikog vodje. ni slutio nisam da medju nama zivi potomak naseg slavnog i lukavog odiseja, zeljko mitrovic. prosto genijalna ideja, nadigrao je batu santosa u ostroumnosti. albanci blokirali puteve, a plemic mitrovic je hteo da srednjevekovnim vodotokovima, zilama pucavicama nemanjicke srbije doplovi na kosovo. predlazem i princa danija na tu ladju. jedino ta ladja moze da osvetli put srpskom narodu.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 8. Bravo Nenade! Antologijski tekst.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix