Nadležni kažu da bi žena možda preživela skok sa štikli od 12 centimetara
njuz-autor

AUTOR: Bojan Ljubenovic

30. apr. 2016

Žena izvršila samoubistvo skokom sa štikli od 15 centimetara

BEOGRAD, 30. april 2016, (Njuz) – Dijana Filipović (36) sa Zvezdare izvršila je kasno sinoć samoubistvo skokom sa štikli visine 15 centimetara. Nemio događaj desio se ispred kafića „Luna“ naočigled gostiju i slučajnih prolaznika. 

– Ništa nije ukazivalo na to da će žena skočiti sa tako velike visine. Nekoliko trenutaka pre kobnog skoka šetala je ispred bašte, a onda je odjednom zastala i sunovratila se na beton. Čuli smo tup udarac i odmah pritrčali u pomoć, ali već je bilo kasno – priča jedan od očevidaca.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je lekarska ekipa u roku od samo nekolio minuta stigla na lice mesta, ali da je samo mogla da konstatuje smrt nesrećne žene.

– Nažalost, ovakvi slučajevi samoubistava sve su češći. Pad sa visine od štikli od 15 centimetara gotovo uvek se završava kobno. Da je bar bila na 12 centimetara verovatno bi preživela – objasnila je doktorka Macura.

Dijana Filipović iza sebe nije ostavila oproštajno pismo, pa se samo nagađa zbog čega se odlučila na smrtonosni skok. Njene prijateljice kažu da je tek od nedavno počela da nosi tako visoke štikle pa pretpostavljaju da joj boravak na tolikoj visini nije prijao.

– Na visini štikli od 15 centimetara vazduh je prilično razređen pa kod većine žena dolazi do suženja svesti ili problema sa ravnotežom.Da li je to bio razlog samoubistva ili nešto drugo utvrdiće će istraga – zaključila je dr Macura.

Bojan Ljubenović

 1. Mizantropikus kaže:

  Poskupela kafa u kafiću

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Moraćete osnovati i ,,PINK NJUZ”, za objavljivanje ovakvih vesti. Ovako sabirate babe i žabe. Opozicija ce sad da tvrdi da u Njegovoj Srbiji nema drugog rešenja za mlade devojke, a On će da tvrdi da je ona nosila traume izazvane proslom vlašću!

 3. voya montoya kaže:

  da li je gdjica nosila prezime Gazikoza…???

 4. Tagore kaže:

  DrMaCuRa (mlada penzionerka od 70 leta)? Pa ako ova debela srpska nada ima dobre progress-ističke veze, mogla bi i za mene da radi, a 121 dinar po satu nije malo!
  .
  Sećate li se nestalog KRAKATOA ostrva?
  26. avgusta 1883. nestalo je preko 36.000 ljudskih bića, dok je vrelim pepelom sumpora na udaljenim obalama skleroza okamenila život i na 60 km udaljenosti.
  Hollandija je naručila hiljade tona benzina i spalila sva bezimena tela na Sumatri, pri čemu je poginulim Holanđanima (36) u više navrata odata čast i njihova imena se i danas pamte.
  Na vrhu udaljene kule, (nešto kao toranj u Beogradu na vodi), sedeo je čuvar SVETIONIKA i nije imao hrabrosti da siđe do prizemlja gde je živela njegova porodica iz Hollandije, dete, supruga i jedna pudlica. Prestrašena pudlica ne napustila kuću i bežala ka vrhu planine i hrabra majka je pojurila za njom. Cunami je odneo svetionik, muža i dete, dok su hrabra majka i pudlica ostale žive na vrhu planine.
  .
  Ova slika me uvek seti zemlje Srbije, jer i ja bih izvršio samoubistvo da sam imao prava živeti u njoj.

  1. Ja sam kaže:

   Srecan ti povratak, Tagore.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *