njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

06. aug. 2014

Žena ne može da spava od kad je muž prestao da hrče

...

JAGODINA, 6. avgust 2014, (Njuz) – Milena Spasić iz Jagodine već nedeljama ne može normalno da spava jer je njen muž Rajko prestao da hrče, saznaje Njuz.

Ona kaže kako su njene muke počele onog trenutka kada je suprug rešio da smrša kako bi prestao da hrče.

– Od kada smo počeli da se zabavljamo, ja nisam mogla normalno da spavam jer je Rajko hrkao toliko glasno da se i sam budio zbog buke. Kupovala sam mu razne preparate i sprave, magnetne štipaljke i proteze, ali ništa nije pomagalo. Na kraju sam mu postavila ultimatum – ili će smršati i rešiti taj problem ili je našem braku odzvonilo – kaže Milena i dodaje kako je Rajko zaista od tog dana počeo manje da jede, krenuo u teretanu i ubrzo prestao da hrče.

Međutim, Milena kaže da su tek tada počeli njeni problemi sa nesanicom.

– Od kada je prestao da hrče, ja ne mogu više oka da sklopim. Tišina je toliko jaka da čujem sebe kako dišem, što me jako iritira. Probala sam da mu zviždim, da imitiram hrkanje kako bi ga navela da radi isto, ali džaba. Kuvam mu masniju hranu, pravim mu torte svaki dan, ali, iako se ponovo ugojio, ništa ne pomaže. Ukoliko ne počne ponovo da hrče, sa našim brakom je definitivno gotovo – decidna je, vidno neispavana, Milena.

Milenin muž Rajko kaže kako se na sve načine trudi da spasi svoj brak jer je svestan da ga žena mnogo voli čim mu ne zamera što je ponekad zamoli da umesto serije odgledaju par sekundi neke domaće utakmice.

Miroslav Vujović

  1. celtic kaže:

    Milena, evo lijeka za vaše muke: Vi i muž u isti glas ponudite jedno drugom seks, a zatim se u isti glas izvadite na glavobolju.

  2. Svetislav kaže:

    Ovde je sve pogrešno postavljeno. Hrče se s razlogom, jer se seksa bez razloga. Obrnuto ne važi, Najbitnija je zavisnost od partnera, koji kapira stvari, pomalo shvata i teško razume o čemu se radi.

  3. himalajac kaže:

    sto ne pocne da mu kuva pasulj, pa ce tisina opet prestati

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *