njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

17. maj. 2013

Zidar otpušten jer nije pio na radnom mestu

Zidar utoljavao žeđ kiselom vodom

BEOGRAD, 17. maj 2013, (Njuz) – Boško Ivančić (26) iz Kaluđerice otpušten je juče jer su njegove kolege utvrdile da je najmanje devet dana uzastopno dolazio trezan na posao, saznaje Njuz.

Ovom zidaru se, osim činjenice da se trezan pojavljivao na radnom mestu, stavlja na teret i to što ni tokom osam časova provedenih na gradilištu nije konzumirao nikakvo alkoholno piće.

Ponašanje Ivančića prvi je primetio investitor zgrade na Vračaru na kojoj je ovaj radio, koji je odmah skrenuo pažnju njegovim kolegama.

– Mnogo novca je uloženo u ovaj projekat i poslednje što želim je da bude loše urađena – smatra investitor Dragan Krstić – Osim kvaliteta izvedenih radova, dodatno me plaši i bezbednost na gradilištu, jer poslednja stvar koju želite je neka nesreća prouzrokovana treznim zidarom.

Jedan Boškov kolega, koji je tražio da ostane anoniman, kaže da je počeo da sumnja na njega još prvog dana kada su išli u prodavnicu i kada nije tražio pola vekne hleba, već dve kifle.

– Nedugo zatim prokomentarisao je kako je dehidrirao i da bi sad mogao da eksira kiselu vodu – kaže njegov bivši kolega – U ovom poslu čovek se neretko izlaže rizicima i želite da pored sebe imate ljude na koje možete da se oslonite u kriznim situacijama. Svakako ne želite ljude koji žeđ gase vodom.

Boško kaže da ga je toliko potresla vest o otkazu da je momentalno otišao u obližnji bife i popio četiri konzerve koka-kole sa mnogo leda.

Marko Dražić

 1. Ja sam kaže:

  Ne dao Bog da se neki Bosko nadje i medju hirurzima, pilotima, profesorima, vozacima GSP-a, Ivicama, Veljama…
  Daleko bilo!

  1. aleksandar kaže:

   mislim da je neopravdana svaka zabrinutost da ce medju Ivicama i Veljama da se pojavi jedan ovakav…

  2. celtic kaže:

   Volio bih da se među navedenima pojavi Dexter i odradi posao, pa bi odmah cijena kvadrata u BG opala….

 2. niki kaže:

  pa jebiga ako pijes mnogo ljudi kazu zdera a ako nista nepijes budes kaznjen otkazom sa posla strasno,

 3. himalajac kaže:

  e neka su ga otpustili. sad mu kao jedina opcija preostaje da se zaposli negde u nevladinom sektoru

 4. Jan kaže:

  Radnik u velikom podrumu vina mora svakodnevno da popije oko 8 raznih vina da vidi , kol'ko su zrela . Kada ga njegov šef kontroliše , samo donese merač za alko test i ako radnik ništa ne naduva , znači da nije ni radio , pa dobija otkaz .

 5. lalalla kaže:

  Uaaa! Skandalozno! Ovoga samo u Srbiji ima i nigde vise. Sankcionisati sve radnike koji ne piju na radnom mestu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *