Crvena zvezda se nada slabijim protivnicima od timova sa Malte, Andore i Farskih Ostrva
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

27. maj. 2015

Zvezdini igrači se nadaju da će izbeći neugodne timove sa Farskih ostrva i Andore

BEOGRAD, 27. maj 2015, (Njuz) – Fudbaleri Crvene zvezde su dobili zeleno svetlo za učešće u narednoj Ligi Evrope posle skoro dve godine pauze. Takmičenje će morati da započnu u prvom kolu kvalifikacija, gde će na žrebu biti povlašćeni. Ipak, predstavnici crveno-belih se nadaju da će uspeti da izbegnu neugodne timove sa Farskih ostrva i Andore.

– Srećom pa ne možemo da izvučemo Čukarički jer igramo u istoj ligi, ali bi bilo sjajno kada bismo izbegli i jake ekipe sa Farskih ostrva i Andore. Sve su to timovi koji imaju po nekoliko kvalitetnih stranih igrača iz Afrike i Južne Amerike, kao i pregršt domaćih majstora. Oni su i prošle sezone igrali ovo takmičenje i zato imaju više iskustva od nas – istakao je gorostasni napadač Petar Orlandić.

Sa njim se slažu i brojni saigrači.

– U ovom sistemu takmičenja srpske ekipe će morati dobro da se pomuče. Tu su uvek nezgodni Maltežani, pored njih i veoma motivisani timovi iz Andore i Farskih ostrva, ostale da ni ne pominjemo. Bilo bi odlično kada bi nam žreb dodelio nekog slabijeg – jasan je vezni igrač Aleksandar Kovačević – Prava noćna mora nam je pomisao da ćemo igrati protiv Vikingura sa Farskih osrtva, ili ne daj Bože protiv Santa Hulije iz Andore. Samo se setite duela Partizana i Šamroka – dodao je.

Zvezdin fudbaler Nenad Gavrić napominje da mnogi od ovih klubova pomažu svojim igračima u pronalaženju dodatnih poslova u lokalnim barovima, buticima i mesarama.

– Finansijski uslovi tamo su mnogo bolji nego ovde, igrači imaju način da zarade ponešto i sa strane, što im omogućava da budu siti i puni snage pre treninga. Nadam se da ću dobiti priliku da i sam nekada tamo zaigram– iskren je Nenad Gavrić.

Aleksa Radosavljević

  1. zoran kaže:

    ГОРОСТАСНО је духовит Ваш текст Алекса Радосављевићу, а петар орландић је погрешио што је одбио понуду првака Гибралтара – Херкулови Стубови, слободни су у првом колу квалификација и, друго, као допунски посао сви фудбалери Херкулових Стубова имају добро плаћено вађење емиграната из мора – чакљом додуше…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *