nazad na vrh

Jovanović pozvao glasača LDP-a da ne glasa za Sašu Jankovića

Jovanović kaže da će svratiti do Dobračine ulice u kojoj živi njegov glasač i da će mu lično obrazložiti razloge zbog kojih ne treba da glasa za Jankovića

BEOGRAD, 28. decembar 2016, (Njuz) – Lider LDP-a Čedomir Jovanović, pozvao je danas glasača svoje stranke da na predsedničkim izborima sledeće godine ne glasa za Sašu Jankovića.

Jovanović je najavio da će danas svratiti do Dobračine ulice u kojoj živi njegov glasač Dušan Petrović i da će mu lično obrazložiti razloge zbog kojih ne treba da glasa za Jankovića.

– Janković bi za našu podršku, a pod našu podrazumevam i Dušanovu i moju, morao da ima jasan stav kada je uloga LDP-a u nekoj budućoj vlasti u pitanju. Za sada se Jankovićeva politika svodi na kritiku Vučića, a to nije politika iza koje LDP može da stane i koju je spreman da podrži – objasnio je Jovanović.

– Kako stvari stoje Vučić će još dugo biti na vlasti i glasanje našeg glasača za Sašu Jankovića ozbiljno bi ugrozilo moje šanse da dobijem neku funkciju. Zbog toga apelujem na njega da ne gleda samo svoje interese već da misli i na to kakve posledice njegova odluka može da ima na stranku i moju budućnost – istakao je lider LDP-a.

Jovanović je napomenuo da će odluku o tome kome će glasač LDP-a pružiti podršku na izborima doneti tek nakon što Vučić obelodani ime kandidat SNS-a.

– Čim Vučić objavi ime kandidata znaćete i za koga je LDP – rekao je on.

Soko Sokolović

 1. Bilo bi dobro da cedinim stopama krenu i mnogi drugi tzv opozicioni politicari. Sasi je potrebna podrska pametnog, nezavedenog, nebotovanog dela naroda Srbije, a takvih je barem 50%.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
  • Voleo bih da je tako, jer onda nikada ne bi dosli u situaciju u kojoj smo sada. Nema toga ni 20% i to u nekim 80-im.
   Bio bih srecan da me neko demantuje. Ceda je samo jedini statista koji je u nasem filmu profitirao. Sada je resio da bude glumac.

   Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
  • Ovakav kompliment nasem narodu nisam cuo odavno. Da li si ti nekada u opste upoznao nas narod. Ako mislils da jesi idi 5 godina van Sr. u civilizovani deo sveta, pa se vrati i opet pogledaj nas narod. I bice ti mnogo toga jasnije.

   Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Pa naravno da se ne podnose kad su isti. Imaju isti odnos sto se tice ubistva prijatelj.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Svaka cast Cedomiru za ovu kampanju od vrata do vrata, pardon,kampanju do vrata,jer bez toga bi stvarno bila ugrozena njegova mogucnost dobijanja neke prestizne funkcije.A sve se to dogadja u trenutku kada su i diskriminisane grupacije konacno dobile mogucnost da udju vladajucu strukturu.
  Ja ocekujem da posle lezbejki na red doci pederi…

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Čeda al dente,napola kuvan,čuvar vatre…

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 5. LDP se toliko osipa kao stranka da će na kraju morati da promeni ime u Čeda Jovanović.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 6. Pa jedini “LDP”ovci koji nece glasati za Jankovica su onaj smrad Krlo i naravno ova uvlakaca. Dobro, on je naucio da mora svaki dan nesto da uvuce.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 7. Danas se desio kopernikanski obrt. Jedini glasac LDP-a ubedio Chadu da podrzi Jankovica…

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 8. Kako je samo tuzna politicka karijera ovog coveka. Eh, da je samo znao na vreme da se povuce. Ali to je moc politike, kao velikog zla i
  bolesti zavisnosti. Jednostavno ti ne dozvoljava da se izvuces iz njenog zagrljaja! Samo jaki to mogu. I, evo, pogledajte rezultat takve zavisnosti! Steta, a bas je obecavao!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
  • Ti ocigledno ne znas kako politika funkcionise. Cedi i LDP-u je dovoljno samo da budu stranka koja moze na izbore jer ima dosta potpisa i automatski dobijaju pare iz budzeta kako god da prolazili. To su “dzba” novci covece, dzaba! Bole Cedu bas oce proci ili ne, pare ce dobijati kako god da okrenes. Nase pare…

   Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix