YT Screenshot
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

21. dec. 2023

Vučić: Morali smo da pokrademo izbore da lopovi ne bi došli na vlast

BEOGRAD, 21. decembar 2023, (Njuz) – Srpska napredna stranka je bila prinuđena da krade na, upravo završenim, izborima kako bi sprečila lopove iz opozicije da dođu na vlast, objasnio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On se tako osvrnuo na zamerke koje su na izborni proces izneli međunarodni posmatrači i predstavnici američkog Stejt departmenta.

– Lopovi, kriminalci, tajkuni su se opet udružili protiv Srbije samo da bi preoteli vlast na izborima – rekao je predsednik. – Opet su se malo preračunali jer im mi to nikad nećemo dozvoliti. Pažljivo sam analizirao izveštaje posmatračke misije i mogu da vam kažem da su to obične gluposti. Pa šta ako smo krali na izborima? Nismo nikoga ubili! Mi smo samo omogućili građanima iz drugih gradova i država da glasaju u Beogradu. Šta je trebalo da prepustim Srbiju i njen glavni grad tajkunskom ološu koji zna samo da krade i otima od naroda – zapitao se Vučić.

Predsednik dodaje da je oovim potezom sprečena katastrofa većih razmera do koje bi neminovno došlo da su rezultati izbora drugačiji.

– Zamislite šta bi se desilo sa Srbijom da su ovi lopovi iz opozicije pobedili na izborima! Nastao bi totalni haos. Krenuli bi da rasprodaju sve što mogu, a zemlju bi poklanjali strancima i njihovim tajkunima. Policija, tužilaštvo i sudovi bi radili isključivo po partijskoj direktivi, a mediji bi političke protivnike svakodnevno provlačili kroz blato. Upropastili bi javna preduzeća, EPS i Telekom, a državu zadužili toliko da će i naši unuci morati da otplaćuju dugove – objašnjava Vučić i nastavlja – Da nismo krali na ovim izborima, više nikad ne bismo imali ni poštene izbore, a kamoli demokratiju – zaključio je predsednik.

Bojan Savić

 1. Владимир Николић kaže:

  Управо је тако, суштина наслова.

 2. Баш Рђа kaže:

  А нико млађем бати да честита две лото седмице за недељу дана, не знам само како ће да подигне паре без личне карте? Све да даш за лекове и опет да ти фали, да поцркате на доживотној робији и да имате породичну гробницу на затворском гробљу, јебем вам комплет фамилију од Чипуљића до Заплужја, родног села чика Фахрија :)

 3. voya montoya kaže:

  Tako to biva…kada ФСБ počne da liči na FSS…!!
  Živela Li Long liga čeličnih šanera…!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *