nazad na vrh

Vlada Srbije traži da građani zaborave na odlučujući gol Darka Pančeva u Bariju

Građani do kraja dana moraju da izbace iz glave ovu sliku

BEOGRAD, 22. avgust 2017, (Njuz) – Usled velike diplomatske krize između Srbije i Makedonije, koja je dovela do povlačenja našeg diplomatskog osoblje iz ove države, Srbija od svojih građana zahteva da momentalno zaborave i na odlučujući gol Darka Pančeva za Crvenu zvezdu u finalu u Bariju 1991. godine, navodi se u Vladi Srbije.

Kako saznaje Njuz, do kraja dana će biti povučeni i svi snimci penalne serije između Crvene zvezde i Olimpika iz Marseja, i oni će biti vraćeni na Youtube tek nakon što se sa njih obriše poslednja penal serija.

– Ubuduće će se pričati da je Crvena zvezda savladala Olimpik nakon četvrte serije, pogotkom Siniše Mihajlovića sa bele tačke – izjavio je naš izvor iz vlade, koji je tražio da ostane anoniman.

Prema njegovim rečima, ideja je bila da se iznova snimi i audio komentar Milojka Pantića koji bi glasio “Siniša Mihajović… Crvena zvezda je šampion Evrope! Crvena zvezda je pobednik Kupa evropskih šampoina! Najveći uspeh jugoslovenskog klupskog fudbala! Siniša, Siniša, Siniša!”, ali su odustali jer im je Milojko Pantić spustio slušalicu.

– Videćemo sa Lazom Ristovskim i Mikijem Manojloviće, da li možda neko od njih zna da imitira glas Milojka Pantića – dodaje naš sagovornik.

Marko Dražić