nazad na vrh

Aca Lukas ne može da veruje da su za ambasadora u Kolumbiji postavili Marka Đurića

Medija centar Beograd
Aca Lukas smatra da bi mogao dobro da obavlja funkciju ambasadora u KolumbijiFOTO: Medija centar Beograd

BEOGRAD/BOGOTA, 7. jul, (Njuz) – Pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, javno je osudio izbor Marka Đurića za ambasadora u Kolumbiji, uz obrazloženje da Đurić nije dovoljno kompetentan da obavlja tu funkciju.

Lukas je izjavio da je bilo mnogo boljih opcija od Marka Đurića i da je prilično iznenađen ovim rešenjem.

– Nije da se ja sad nešto tu namećem, ali Marko Đurić je prilično zauzet obavljanjem funkcije ambasadora Srbije u SAD-u, dok ja imam dosta slobodnog vremena jer koncerti još nisu počeli da se održavaju u velikom broju. Osim toga, mnogo se bolje od Đurića razumem u prilike u Kolumbiji, kao i u njihovu privredu, i mislim da bih vrlo brzo uspeo da povećam spoljnotrgovinsku razmenu sa tom zemljom. Čak imam i ideju za kampanju “Kupujmo kolumbijsko” – ocenio je Lukas.

Prema njegovim rečima, nameštenje je očekivao i zbog čestih nastupa u emisiji “Hit tvit”.

– Brojnim nastupima u “Hit tvitu” sam pokazao da se razumem u politiku i da sam lojalan ovoj državi i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Ako to nije dovoljno, i to je redu, uvek mogu da nastavim da se bavim svojom književnom karijerom. Kolumbija će svejedno i dalje biti deo mene zauvek – zaključio je poznati pevač i odnedavno pisac.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. ide da bere banane i šečernu trsku u Bogotu bio je kod onog Kauboja u Americi na ranchu ……

  2. Nema Sumnje da bi se snašao Lukas u Kolumbiji….

  3. Kakav propust naseg MIP-a…!!?? Podhitno Acu Lukasa postaviti za ambasadora u Meksiku, kako bi doprineo kompromisu izmedju zaracenih bandi, u nama slicnoj i nadasve prijateljskoj zemlji…

    • Knjizevna karijera…….ambasador……majko mila ovo vise nisu samo u pitanju teske droge,ovde ima jos necega

  4. Mislim da je Aca najbolji za ambasadora u Kolubiji. On bi mogao ds poboljsa trgovinsku razmenu sa Kolubijcima..

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix