njuz-autor

AUTOR: urednistvo

19. aug. 2022

Aca Seltik uhvaćen kako prerušen u Košin pokušava da nastupi na Bir Festu

BEOGRAD, 19. avgust 2022, (Njuz) – Aca Seltik, frontmen grupe Ortodoks Kelts, uhvaćen je sinoć dok je prerušen u Košin pokušavao da izađe na glavnu binu Bir Festa. Kako navode svedoci Acin pokušaj bi možda i bio uspešan da pevač nije promašio termin nastupa benda iz Bristola.

– Aca se stvarno potrudio oko maske, zaista je izgledao kao pevačica benda Kosheen, međutim svima je bilo čudno zbog čega je ona tu kada nastupa dan kasnije. Pomislili smo da je došla da vidi binu i oseti ambijent, a onda smo čuli Acu kako pevuši “Rocky Road To Dublin”. Prvo smo se uplašili da Keltsi opet nastupaju na Bir Festu, a onda smo shvatili da ne gledamo u pevačicu Košina već u Acu Seltika. Obezbeđenje je munjevito reagovalo i sklonilo ga dok je on vikao kako Bir Fest bez Keltsa nije pravi Bir Fest – ispričao je jedan od svedoka sinoćnog incidenta.

I sam pevač je u izjavi za Njuz potvrdio da je njegov pokušaj da još jednom nastupi na Beer Festu osujećen.

– Prvo sam hteo da se prerušim u Mileta Kekina, međutim on nema kosu, pa sam se odlučio za Košin jer, ako ćemo realno, ko se još seća tog benda. Mislio sam da nema šanse da bilo ko ima predstavu o tome kako izgleda pevačica, ali napravio sam grešku jer nisam proverio satnicu nastupa. Ja to nisam uradio zbog sebe, već zbog Bir Festa jer prosto ne mogu da zamislim taj festival bez našeg nastupa, kao što ne mogu da ga zamislim ni bez Van Goga – rekao je Aca Seltik.

Kako Njuz nezvanično saznaje nakon što je pevač Ortodoks Keltsa uhvaćen od ideje o maskiranju odustao je i Đule Van Gog koji je želeo da se do glavne bine probije prerušen u Senidah.

Soko Sokolović

  1. Милица kaže:

    Супер, обожавам их од четвртог основне и даље када одем код мојих пустим њихову касету.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *